Еуро 2008 - Група А

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    93
Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Од овде навивам за Турција

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Португалија - Турција 2-0 !
:eek:lee:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Горе - доле сум добар во анализата во првиот пост за првиот ден. Очекувани натпревари, очекувани резултати.

Сеуште сум на истиот став: Португалија и Чешка одат понатаму.

Турците ги сакам, но, сепак, не верувам дека може да се спротиставата на Чесите за второ место.

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Горе - доле сум добар во анализата во првиот пост за првиот ден. Очекувани натпревари, очекувани резултати.

Сеуште сум на истиот став: Португалија и Чешка одат понатаму.

Турците ги сакам, но, сепак, не верувам дека може да се спротиставата на Чесите за второ место.
Јас мислам дека Португаија ке е второ место....Во меѓусебниот дуел ке победи Чешка:salut:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Јас мислам дека Португаија ке е второ место....Во меѓусебниот дуел ке победи Чешка:salut:
Епа тука според мене си грешка.Португалија ќе тепа против чешка и тоа некако убедливо.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Швајцарија е домакин мислам дека може да се избори за 2ро место .. но тешко
Португалија и Чешка се фаворити и мислем дека ке одат понатаму .., поз

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Швајцарија е домакин мислам дека може да се избори за 2ро место .. но тешко
Португалија и Чешка се фаворити и мислем дека ке одат понатаму .., поз
без Фреи ?... уште потешко...

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Portugalija odi 100% a vtorata Turcija 60 % :D

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Португалија и Турција.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
по она шо го прикажаа вчера можам да кажам дека Турција нема шо да бара на европсково. јас мислев дека се многу појаки но очигледно сум бил во заблуда. мислев дека дури и група ќе поминат ама нема шанси.

а Португалија не е воопшто јака. со Швајцарија и Чешка ќе се борат за едно од првите две места во групата, но после ако налета на некој противник како Италија, Германија или Шпанија ќе го јаде и тоа убаво.

К

*Каталонец*

Гостин
хммм интересна група од тука мој тип :
1.Португалија
2.Чешка
3.Турција
4.Швајцарија

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Portugalcive se prikazaa vo odlicno svetlo na nivniot prv natprevar, ama ona najbitnoto kaj niv nevalja - efikasnosta. Dokolku ne ja popravat vo skoro vreme, ako ne tolku vo narednive dva dueli, vo cetvrt - finaleto (dokolku se plasiraat) ke im se odrazi i ke go osetat toa mnogu, posto na ova EURO navistina recisi site reprezentacii dopatuvaa so odlicni defanzivci koi bi im pravele ogromni problemi na Portugalija, ako na toa se dodade i neefikasnosta.

Maka mi e nekako za Svajcarija i Turcija, posto stvarno steta bi bilo dokolku Cesive idat dalje. Ne deka iam nesto protiv niv, ama nekako mi se vidoa i mi ostavija takov vpecatok kao mnogu bas i da ne se mnogu zainteresirani za fudbal. Svajcarcive da bea nesto poprecizni i da imaa vise sreka u zavrsnicive ke gi zgazea ja Ceska, ama ete taka ispadna na krajot. Se nadevam deka Turcija ke znae podobro da odgovori na takvata nivna igra ... !!!* :wink:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Чешка оди заедно со Португалија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop