- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 2
poveke ja pocituvam monika belluci taa prva ne prizna vo malena....scenata so cigarite "macedonia"....a indijana dzons ne mi se svigja podobar e pasko kuzman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нови тужби следуваат.... Спилберг пази се:
Бугарија го тужи Спилберг за филмот Терминал.
Земјата Крахозија не постои а таму зборуваат Бугарски... (без копирајт)
![]()
:helou: земјата којато разпространи еленистичната култура в целија тогавашен свјат.
:smir:
ВЕЧЕР: Индијана Џонс ја призна Македонија под уставното име!
Па уште ли не свикала онаа Совет за безбедност?
Aj тоа што кажал само македонија и дека тоа на ништо политичко денес не имплицира ајде.
Ама нешто мене навистина не ми е јасно, можеби живеам на друг свет можеби во друга димензија, а тоа е, КАКО Грција ќе тужи американски граѓанин кој е во САД заради неговото уметничко дело?
Епа ако Македонија е само територија без Македонско население, зошто се бунат Грците а овчарче :smir:А за Индиана Джонс - поправете ме ако греша, но аз не чух да споменава нито Republic of Macedonia, нито FYROM. Каза просто Macedonia - земјата којато разпространи еленистичната култура в целија тогавашен свјат.:smir:
ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА ; ЗЕМЈАТА НА АЛЕКСАНДАР ; ОБЕДИНЕТАТА МАКЕДОНСКА ИМПЕРИЈА,Па Македонија не се спомнува само во овој филм!!!
А и како може да потенцира за "која" Македонија станува збор,дали долна или горна кога воопшто не постојат такви.
пишува ерор ја тргнале статијата и тоа кај двата весника