- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 2
нсдп а? ццц абе уште имате членови?На страната на подобриот Rada - against the bad and evil Nikola
добро сеа несум за рада него за коалицијата. =)
нсдп а? ццц абе уште имате членови?На страната на подобриот Rada - against the bad and evil Nikola
почнавте земајки незадоволни од сдс. нсдп требаше да биде демократска комуњара али на крај испадна иста комуњара како сдс...затоа и ви избега членството.тек смо почели .
Колку време са бре ВМРО и СДСМ на политичка сцена ?
Нсдп е само 2 години .
За 4 месеци од постоење на партијата извадија 7 пратеници !
Еден вицепремиер 2 министри .
Направи ти партија добиј ја оваа бројка па потоа факај сеир на другого !
Рада нема да успее да им ја прочита на коалицијата библијата за влез во ЕУ т.е "EU for dummies" шо ја држит под раце на рекламата. Тито и Стојан Андов ќе заспијат за 5 мин.На страната на подобриот Rada - against the bad and evil Nikola
тек смо почели .
Колку време са бре ВМРО и СДСМ на политичка сцена ?
Нсдп е само 2 години .
За 4 месеци од постоење на партијата извадија 7 пратеници !
Еден вицепремиер 2 министри .
Направи ти партија добиј ја оваа бројка па потоа факај сеир на другого !
Хехе демек смени лого и оп.. гланц новички сме, онака уфирцани и слатки без гревовипочнавте земајки незадоволни од сдс. нсдп требаше да биде демократска комуњара али на крај испадна иста комуњара како сдс...затоа и ви избега членството.
Да бе, замислувам ситуација. рада чита, стојан и тито слушаат...Рада нема да успее да им ја прочита на коалицијата библијата за влез во ЕУ т.е "EU for dummies" шо ја држит под раце на рекламата. Тито и Стојан Андов ќе заспијат за 5 мин.
ЛОЛ, баш се тргнаа од СДС. Тито уште на скут не и имат седнато на Шеќерка, барем ти гледаш по митинзите.^^ За тоа новички имаш право ! Зашто се тргнаа од СДС , затоа што сакаат ад бидат како што им е и мотото Силни и Чесни !
Брат, види, јас те сваќам тебе. :smir:Рафајловска Еленовски и Митановски са ислчуЧени алоооо дај ти не ме смеј мене
Јакиот фактор....кој ги повикал граѓаните:pos2::pos2:....СМК повика да се гласа „За подобра Македонија“
Светскиот македонски конгрес (СМК) денес упати јавна поддршка на коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ.
Претседателот Тодор Петров ги повика граѓаните на претстојните избори масовно, мирно и достоинствено да гласаат за кандидатите за пратеници од оваа коалициска листа.
http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=8276
http://www.smk.org.mk/index.asp?vlang=eng
Добро бре човече ти до толку ли си опран?Рафајловска Еленовски и Митановски са ислчуЧени алоооо дај ти не ме смеј мене