Turski znaminja na miting na nacionalna partija, samo vo makedonija.
spored gallic mnogu ``glupavi`` na edno mesto
i ameikanski btw ne samo turskiTurski znaminja na miting na nacionalna partija, samo vo makedonija.
Da sega pogolemi amerikanci ke se pravime od albancite vo Kosovo.i ameikanski btw ne samo turski
vo mometov koi dve zemji se najgolemi podrzuvaci na repblika makedonija?Da sega pogolemi amerikanci ke se pravime od albancite vo Kosovo.
Ne podrzuvat nacionalna drzava Makedonija tuku federalizirana i albanizirana Makedonija.vo mometov koi dve zemji se najgolemi podrzuvaci na repblika makedonija?
ДА СИ МИ ЖИВ И ЗДРАВ.Мене малку ме фати онака желба по 7 недели да видам како излгедаат вести кај нас и уклучив на интернет да ги ѕирнам вестите на канал 5. И освен стандард глупостите има специјале дел кој се вика „ИЗБОРИ 2008“ и даваат дел од говорите од денешните митинзи на двете најголеми партии СДСМ и ДПМНЕ и ја слушам шеќерната го слушам и гвујо и неможев да се изнасмеам бидејќи тоа што го гледав не беше држење говор, тоа беше читање на есеј за петто одделение со малку подраматична интонација, ама баш онака како што го прават петтооделенците со фалш глумење.
Заклучок и по 17 годинин уште никој не научи да држи говор каде што наместо ја обвинува спортивната партија или пак да млати празна слама на кратко ја прикаже програмата и им се заблагодари на граѓаните што го сослушале.
Или да ви парафразирам (се извинувам на вулгарен речник): и двете а и сите останати се исто гомно само во друга боја на пакување.
Мене малку ме фати онака желба по 7 недели да видам како излгедаат вести кај нас и уклучив на интернет да ги ѕирнам вестите на канал 5. И освен стандард глупостите има специјале дел кој се вика „ИЗБОРИ 2008“ и даваат дел од говорите од денешните митинзи на двете најголеми партии СДСМ и ДПМНЕ и ја слушам шеќерната го слушам и гвујо и неможев да се изнасмеам бидејќи тоа што го гледав не беше држење говор, тоа беше читање на есеј за петто одделение со малку подраматична интонација, ама баш онака како што го прават петтооделенците со фалш глумење.
Заклучок и по 17 годинин уште никој не научи да држи говор каде што наместо ја обвинува спортивната партија или пак да млати празна слама на кратко ја прикаже програмата и им се заблагодари на граѓаните што го сослушале.
Или да ви парафразирам (се извинувам на вулгарен речник): и двете а и сите останати се исто гомно само во друга боја на пакување.
Абе,што ви стана,да не ве потцапнаа кога се туркавте на митингот од ДПМНЕ во Охрид,за да го видите Гвујо одблиску?:pos2:ДА СИ МИ ЖИВ И ЗДРАВ.
:back:
Jas samo si kutju...da ne ripnat "PAMETNIVE"..... .. od raznobojnite "pakuvanja"...........................Мене малку ме фати онака желба по 7 недели да видам како излгедаат вести кај нас и уклучив на интернет да ги ѕирнам вестите на канал 5. И освен стандард глупостите има специјале дел кој се вика „ИЗБОРИ 2008“ и даваат дел од говорите од денешните митинзи на двете најголеми партии СДСМ и ДПМНЕ и ја слушам шеќерната го слушам и гвујо и неможев да се изнасмеам бидејќи тоа што го гледав не беше држење говор, тоа беше читање на есеј за петто одделение со малку подраматична интонација, ама баш онака како што го прават петтооделенците со фалш глумење.