Макарони

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Lele tie makaronite koga bev Italija mi se smacija. Osven za pojadok, za rucek i vecera sekoj den samo makaroni sluzea:)

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Потпечени во рерна, или со сос кој што сама си го правам.......ммммм:smir:

Одма кажувај го рецептот, да го спремам.... ептен си ги сакам, затоа пиши да ги спремам на начин на кој не сум ги спремила до сеа , ај плисссс:vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Обожавам секакви тестенини.Макароните најмногу ги сакам со многу кашкавал и потоа кашкавалот стопен.Милина:)

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Lele tie makaronite koga bev Italija mi se smacija. Osven za pojadok, za rucek i vecera sekoj den samo makaroni sluzea:)
Шо не ме викна мене јас ќе ти помогнев немаше да ти се смачи:pos:
Сите јас ќе ти ги изедев.....

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
закон се макароните, секоја фирма се разликува по квалитетот, хммм не ми текнува на името де бе оние на к-15 шо ги рекламираа, - поим за тестенини, Дивела да не беа. закон се, мене многу ми се вкусни, а вас ?:pipi:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
закон се макароните, секоја фирма се разликува по квалитетот, хммм не ми текнува на името де бе оние на к-15 шо ги рекламираа, - поим за тестенини, Дивела да не беа. закон се, мене многу ми се вкусни, а вас ?:pipi:
Да да, Дивела се викаат и најубави тестенини се, навистина. Пред некој ден јадев со болоњезе-сос... мммммммм

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Јас ги јадам малку печени, со многу сирење :vozbud:

E

`EsCaPe`

Гостин
Обожавам макарони, ама ги сакам едноставно така со рендано сирење или исто со сирење само потпечени..
А со сосови и слично ИЧ не сакам..:nenene:

Најубаво ми е кога на сварени макарони додека се топли, си ставам фета или данско сирење и се топи тоа...и ммммм најбоље е...

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Ги јадев секој ден по еднаш кога бев студент од шо морав :)) сега ги јадам еднаш месе4но а може и помалку :))

Janev

2.856
Поени од реакции
58
ги јадам така потпечени во фурна со шунка и сирење, или пак само варени после од горе рендам сирење па кечап и павлака..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.774
Поени од реакции
11.292
ги јадам така потпечени во фурна со шунка и сирење, или пак само варени после од горе рендам сирење па кечап и павлака..
+1 :)
сексови

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Не јадам Макарони , понекогаш дома ке направат манџа со макарони аууфф нејкам да ја пробам , искрено ги мразам овие ...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
јадам ептен...а и сам коа сум дома само тоа и јајца знам да праам така да неам некој избор...

TraLaLaLa

Eternal Pessimist
Член од
26 јануари 2008
Мислења
182
Поени од реакции
7
Макарони се закон бре... Јадам секој ден кога треба сама да си направам јадење ( не знам ништо друго да готвам ) :smir: Најчесто ги јадам само со изрендано сирење и кечап:cuc:

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
јадам, ама да се во рерна печени со сирење, и со јогурт сетнем.

Kajgana Shop

На врв Bottom