Дали го поддржувате ставот на Груевски да не излезе на ТВ дуел?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Dali go podrzuvate stavot na Gruevski da ne izlezi na duel?

• da

Гласови: 105 48,2%
  • ne

Гласови: 113 51,8%

• Вкупно гласачи
    218
Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
не гледам ништо страшно во тоа човекот нема од што да се плаши што рада би го оцрнила и засрамила

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Да дебатираш со бирократска празна воденица е понижување, за секој со тронка интегритет и мозок.
А Рада и нејзините се токму тоа..Празни ветерни млинови.

Кој толку сака да ги слуша, не мора да чека дуел. Ќе му снимам лента со звуци на ветер и магла, а плус, као бонус трака и некое комунистичко химниче ќе додадам...Па на рипит и слушајте го истото што и на дуел од Рада би го чуле.

Ајт

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
prvpat gledam na ovoj forum sinata boja da preovladuva nad crvenata na nekoja anketa

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Да одговарам директно на прашањево на темата, оти не читав многу страници.
Дали го поддржувате ставот на Груевски да не излезе на ТВ дуел?

-Па ако не излезе, тој самиот не се подржува :). Нема од што да се плаши, нели? Или има?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Од она што го слушнав како одговор од Грујо кај Поповски, не станува збор за плашење туку многу паметно расудување.

Нема потреба да биде дел од калта на СДС, навреди,понижување,клеветење итн.

За да разликата меѓу двата табори биде јасна, соодветно на нивото,односно вокабуларот кој го користат.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Од она што го слушнав како одговор од Грујо кај Поповски, не станува збор за плашење туку многу паметно расудување.

Нема потреба да биде дел од калта на СДС, навреди,понижување,клеветење итн.

За да разликата меѓу двата табори биде јасна, соодветно на нивото,односно вокабуларот кој го користат.
Vo gravce li vidovte deka ke bide so :navredi, ponizuvanja,klevetenja???, a sto Gwujo ne ja iskoristi prilikata i: SMIRENO, SO SITE FAKTI SO KOI RASPOLAGA, NAJKULTURNO ..NE JA NAPRAVI REPA.....????...ednas za sekogas....
Od koga trubam deka , ako Rada ...ne daj Boze.... osamne kako premier vo Makedonija...najgolem krivec za toa ke bide Gwujo...duri i ako bide izbrana vo Sobranie ..Gwujo e kriv...
Za dve godina, na takvo silenje i neviden rejting...od na site omrazeniot SDSM ne trebase da ima ni sekavanje, osven pogolemkata grupa osudeni na krsenje kamenja.....

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.955
Поени од реакции
3.329
Груевски не и е на ниво на Шеќерната, не знае да склопи реченица а кога отвара уста само лаги излегуваат од неа и ништо повеќе...ако толку ја бае таа демократија и транспарентност достапност на јавноста до витални информации нека излезе на дуел ама не му стиска зошто после тоа рејтингот паѓа у вода

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Шо се праиш наивен?

Напишано од Sun Tzu
He will win who knows when to fight and when not to fight
Груевски не и е на ниво на Шеќерната, не знае да склопи реченица а кога отвара уста само лаги излегуваат од неа и ништо повеќе...ако толку ја бае таа демократија и транспарентност достапност на јавноста до витални информации нека излезе на дуел ама не му стиска зошто после тоа рејтингот паѓа у вода
Абе незнам кој ОЧАЈНО моли за дуел :)

Чива ситуација е поочајна..!? 5% рејтинг!!:)

Башка такво познавање на математиката и инфлацијата ко на Рада не сум сретнал :pos:

“ Она што беше 1000 ден. сега е 700 “

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.955
Поени од реакции
3.329
Турција има веќе 51 година статус кандидат за член на ЕУ
:pos: :pos: :pos: со нашава политика и со Гвујото на чело ние го рушиме рекордов на турција гарант

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Ние сме единствена земја која недоби кандидатски статус и датум за преговори у исто време. Зошто е тоа така?! Зошто оние кои се фалат со кандидатскиот статус не кажат дека само половично ја завршиле работата. Зошто тоа не го каже мадам Шеќерка кога моли од столицата у спотот?! Инаку пракса е и сите земји го добија тоа нешто т.е. датум за преговори и кандидатски статус у исто време.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.955
Поени од реакции
3.329
Ние не добивме датум за преговори ради блокадата на членството у НАТО ..НАТО е главен услов за влез у ЕУ

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Ние сме единствена земја која недоби кандидатски статус и датум за преговори у исто време. Зошто е тоа така?! Зошто оние кои се фалат со кандидатскиот статус не кажат дека само половично ја завршиле работата. Зошто тоа не го каже мадам Шеќерка кога моли од столицата у спотот?! Инаку пракса е и сите земји го добија тоа нешто т.е. датум за преговори и кандидатски статус у исто време.
Да, и причината за кандидатскиот статус е нивната предавничка политика за референдумот...

Колку само беа среќни кога 500,000 Македонци рекоа не на референдум, дури и славеа, гревчиња. :kesa:

Сега прашуваат зошто имаат 10% рејтинг. Епа јебига, некои прашања не заслужуваат одговор. :pipi:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.955
Поени од реакции
3.329
Шо се праиш наивен?

Абе незнам кој ОЧАЈНО моли за дуел :)

Чива ситуација е поочајна..!? 5% рејтинг!!:)

Башка такво познавање на математиката и инфлацијата ко на Рада не сум сретнал :pos:

“ Она што беше 1000 ден. сега е 700 “
смеј се сега ама ќе плаче народов после мандатот на гвујо после 4 години од државава знаеш што ќе остане ??????
ништо федерализација следи признавање на косово од МК припојување кон косово на МК и мнооооооогу пострашни работи кои сега не ме ни интересираат лично зошто и така си бегам од оваа мизерија

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Шо се праиш наивен?
navistina, koga bi bil navistina drzavnik od istoriski kalibar...kakov se petpostavuva deka e....jas barem .....ne bi ja propustil prilikata da ja sotram sekernata........ko kocka seker na vruka ringla...
So takov arsenal na uspesi,FAKTI do tuka biduva, rejting nezapamten na ovie prostori, a ocigledno i zelba da se raboti, tesko da se raboti za dobroto na Makedonskiot narod.....ne gledam kako moze da se propusti vakva prilika...rada i SDSM da se zbrisat od politickata scena...i onoj kup neopredeleni, sto vo momentov se poveke od site OPREDELENI MAKEDONCI...da se motiviraat , po sto veruvam vo buljuci deka ke trcaat kon glasackite kutii .........koga Gwujo bi mozel, bi znael da napravi takvo nesto...
Bilo koj monolog na bilo koja TV , nema takva mok kako eden-dva casa ARGUMENTIRANO SOTRUVANJE na edna Rada ..i koncepcijata koja taa ja zastapuva...
....sepak za tolku pari koi VMRO gi potrosi za samoreklamiranje, pa za "promoviranje na MKD, pa za "privlekuvanje na bogatuneri zedni za investiranje....OVOJ NAROD sepak zasluzuva eden istoriski nastap....
Vaka ostanuva gorcliviot vkus deka site se isti...........politikanti...sto bi rekol Zevsus... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom