Дали го поддржувате ставот на Груевски да не излезе на ТВ дуел?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Dali go podrzuvate stavot na Gruevski da ne izlezi na duel?

• da

Гласови: 105 48,2%
  • ne

Гласови: 113 51,8%

• Вкупно гласачи
    218

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Sum za duel ,ama Tomik novinarot na godinata da mu gi spremi prasanjata na Grujo !Inace jok bez Tomik nema duel'!

c c cc ej Tomik be!!! ahahaha nema emisija covekot da go kaze ova``ne deka imam nesto protiv ,ama sakam da polemiziram malce za vladeenjeto na SDSM

I emisijava se vika glasot na narodot? :drk:.Se javuvas vo emisija ,baras da te vklucat direktno da postavis prasanje,a tipkata koja odgovara na tel povici ,te gnjavi 20 minuti da i kazes koe prasanje ke go postavis,da ne se koselo so principite na emisijata,na prasanje koj se principite na emisijata,odgovor bese pa ete da ne pocnete da zborite protiv vladata ,mislam deka ne lici na tv nesto takvo:pos2::pos2:
inace zvoneto bese vo emisija od skrien broj :)Do kaj li stignavme brej :)

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
За крај, ако има кој јавно да се изриба, и тоа поштено, онда тоа се Рада и Сонцињата. Материјал за нивна јавна бламажа, еден куп.
Ви треба дуел за да го сфатите тоа?
Молимте презентирај ми ги кои се тие материјали за рибање на Радмила!!??

Тоа што го сработи кандидатскиот статус на Македонија?

Тоа што кога Госпоѓата Коневска го смени цел тим од секторот евро-интеграции се крена цела ЕУ за истите тие да бидат вратени назад!?(читај тим на Радмила)

Тоа што кога ДПМНЕ проба да и залепи афера со Мајкрософт се крена цела ЕУ во нејзина одбрана затоа што има огромен респект од тие луѓе таму!?

Тоа ти се материјалите за рибање на Радмила!!

Ах Македонче Македонче само на празно да се зборело и лупало глупости... оди после докажи дека не е така.

Е затоа бара Радмила дуел , за да покаже која е и што е во очите на целата меѓународна јавност и колкаво почитување ужива, за разлика од нашиот ни премиер кој нема ни еден пријател во светот на кој може во било кој момент да се јави и да побара подршка за Македонија.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Тоа што го сработи кандидатскиот статус на Македонија?
Ај потсети ме уште еднаш, зошто го добивме статусот кандидат? Ми отупела меморијата...И не е затоа што „Рада и тимот сработиле“, туку заради нешто друго...Или да чекам одговор од АБЦ на ова најубаво..
Тоа што кога Госпоѓата Коневска го смени цел тим од секторот евро-интеграции се крена цела ЕУ за истите тие да бидат вратени назад!?(читај тим на Радмила)
Ма немој? Кој е тој тим? И кое е то ЕУ што се кренало на нозе? хахаха

А тоа што цела УСА се крена Македонија да влезе во НАТО?
Тоа што кога ДПМНЕ проба да и залепи афера со Мајкрософт се крена цела ЕУ во нејзина одбрана затоа што има огромен респект од тие луѓе таму!?
Рада и милионите ли? ПА РАДА ИМАШЕ МИСИЈА ДА СЕ ТРГНЕ ТОА "FYR" ОД ПРОДУКТИТЕ НА МАЈКРОСОФТ АМА ЈАЗ`К ЦЕЛО ЕУ ШТО НЕ СЕ КРЕНА НА НОЗЕ ДА ЈА ОДБРАНИ ОД ШТО ЈА ПОЧИТУВА!

А кој тоа се крена? Студентите во Франција?

Е затоа бара Радмила дуел , за да покаже која е и што е во очите на целата меѓународна јавност и колкаво почитување ужива, за разлика од нашиот ни премиер кој нема ни еден пријател во светот на кој може во било кој момент да се јави и да побара подршка за Македонија.
Политиката нема пријатели, има само интереси, и конфликт на интереси...

Ај ти како поупатен, каи ми која е формулата да добиеш датум за преговори за влез во ЕУ и зачленување во НАТО за 6 месеци - без откажување од уставното име и националниот идентитет?

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Хахахах убаво ме изнасме, денес имаше една нова анкета спроведена демек од некој словеначки институт во која демек дпа води пред дуи во 1 и 6 изборна единица!!! хахах добар виц, во истата таа анкета како што би рекол нашиот "добро поткован" премиер од авион се гледа дека е монтирана, СДСМ драстично ја има намалено разликата пред ДПМНЕ освен во 3 изборна единица! Значи кога би се спровела некоја навистина реална и независна анкета бројките би биле уште поблиску, ама таква нема да има, се до 1ви јуни!!
ЛОЛ ги жалам таквите како тебе. Ај сдс и централа си знаат како стојат работите, они знаат дека ќе бидат уништени со 3-1 или 4-1. Ама ти да им веруваш???

Брат, тој словенечки "инстутут" прв пат спроведе анкета во Македонија во време на избори. Не биди наивен, мисли со своја глава.

Единствени валидни резултати моментално се на Институтот за демократија од Скопје и тие другите не се сеќавам како се викаат. Овие 2 институти издаваа анкети и пред а ќе издаваат и по изборите.

Нивните анкети се горе долу однос 3-3 или 4-1 Вмро-сдс. Со овој словенечки "институт" или подобро кажано институција, целта на сдс му е да ја замајува јавноста, претежно тешките комуњари кои не размислуваат со своја глава. Да ви даде малку надеж лол.

Еве ја најновата анкета тука.

ВМРО – ДПМНЕ има поддршка од 30,2 од испитаниците, (еден отсто повеќе пред почетокот на кампањата), СДСМ – 10,6 отсто.

Според анкетата, најголема доверба меѓу политичарите има лидерот на ВМРО – ДПМНЕ Никола Груевски 32,3 отсто, што е пораст за околу три проценти. Пораст има и во рејтингот на лидерката на СДСМ Радмила Шеќеринска од 3,2 на 5 отсто.

:salut:

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
abe obicen30....prestani so tie anketi ..dosadeeeeeeeeeen si

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Zevsus напиша:
Клади се бе...
(имаш цела тема-над и под 52 за вмро ти е.)
Научи се да поткрепиш став материјално.
Не само да ми се провикнуваш ко овчар тука.
Добро бе фраерче сигурно, нема проблем, чекај само прво да му пуштам 50 долари на овој од Нигерија, ми вика пушти 50 долари за банк трансфер, да можам да ти ги пуштам овие 20 милиони. :pos2:

Ај прекини да тролаш по форуми. На твојот фраерски топик ти реков не реплицирам повеќе и си останав на зборот. Сега идеш тука на друг топик и тролаш и навредуваш. Само ја покажуваш твојата култура.

Кога веќе си почнал со навреди, имам право да ти вратам.

Повеќе членови ти објаснија дека коефициентите ти се идиотски.....2.5/2.5 ????? Ти беше убаво објаснето дека губуш пари во секој случај, само треба 2 да се доворат да вложат на двете страни.

Друга работа што спомна тука, втор круг избори.:uvo:

Нема втор круг на избори во пропорционален систем. Бидејки тресна ваква глупост, претпоставувам штотуку си излезен од малолетство и не си гласал досега.

Ти нема да го дотераш ова со облозиве до крај, ќе се извадиш некако кукавички. Ова се само твои празни зборови. Ако грешам, те ако си исплатил пари на некои луѓе, јавно ќе се извинам тука после изборите.

Ти веќе се повлече од коефициентите, ги намали од 2.5 на 2. Веќе се повлекуваш. Епа не може така, облозите веќе беа ставени не можеш отпосле да мењаш коефициенти. :uvo::uvo::uvo:

Дури и со овие коефициенти, 2/2.1 сигурно губиш пари ако двајца се здружат. Значи или ќе пробаш да се извлечеш кукавички од ова, или спремаш некој scam.

Како што реков, ако грешам, ако по изборите исплатиш пари некому (и ова треба да биде добра сума барем 10,000 денари бидејки луѓе нудеа и неколку илјади евра на твојот топик) , јавно ќе се извинам тука.

И прекини да тролаш, си отвори топик, чувај си ја обложувалницата таму. :salut:

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
abe obicen30....prestani so tie anketi ..dosadeeeeeeeeeen si
Јас реплицирав на вашите "анкети" од институција досад непозната која се појавува насред избори.

И ти се досаден па што? :baeh:

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
Јас реплицирав на вашите "анкети" од институција досад непозната која се појавува насред избори.

И ти се досаден па што? :baeh:
поглуп одговор не можеше да дадеш :) алал да ти е:pos2:

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Ај потсети ме уште еднаш, зошто го добивме статусот кандидат? Ми отупела меморијата...И не е затоа што „Рада и тимот сработиле“, туку заради нешто друго...Или да чекам одговор од АБЦ на ова најубаво..

Ма немој? Кој е тој тим? И кое е то ЕУ што се кренало на нозе? хахаха

А тоа што цела УСА се крена Македонија да влезе во НАТО?

Рада и милионите ли? ПА РАДА ИМАШЕ МИСИЈА ДА СЕ ТРГНЕ ТОА "FYR" ОД ПРОДУКТИТЕ НА МАЈКРОСОФТ АМА ЈАЗ`К ЦЕЛО ЕУ ШТО НЕ СЕ КРЕНА НА НОЗЕ ДА ЈА ОДБРАНИ ОД ШТО ЈА ПОЧИТУВА!

А кој тоа се крена? Студентите во Франција?

Политиката нема пријатели, има само интереси, и конфликт на интереси...

Ај ти како поупатен, каи ми која е формулата да добиеш датум за преговори за влез во ЕУ и зачленување во НАТО за 6 месеци - без откажување од уставното име и националниот идентитет?

Другар како што глеам љубиш да копаш информации од нет, а зашто јас неам толку време ќе ти оставам на тебе сам да си најдеш одговорите на прашањата кои ми ги постави.

Јас само знам дека се што напишав беше точно и вистина, а сега да барам докази за да објаснувам на некој неам намера, ако сакаш бујрум, барај си сам. ... И да , политиката колку и да курва и да е само од интерес , сепак има и пријателство, тоа најдобро го знаеше покојниот претседател Трајковски, на кој му беа широко отворени вратите во скоро секоја земја во светот кога и да посакаше, нешто слично на Шеќеринска , но Радмила сега за сега овој приоритет го има само на ниво на Европа, за пошироко ќе треба повеќе време да ги создаде пријателите!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Другар како што глеам љубиш да копаш информации од нет, а зашто јас неам толку време ќе ти оставам на тебе сам да си најдеш одговорите на прашањата кои ми ги постави.

Јас само знам дека се што напишав беше точно и вистина, а сега да барам докази за да објаснувам на некој неам намера, ако сакаш бујрум, барај си сам. ... И да , политиката колку и да курва и да е само од интерес , сепак има и пријателство, тоа најдобро го знаеше покојниот претседател Трајковски, на кој му беа широко отворени вратите во скоро секоја земја во светот кога и да посакаше, нешто слично на Шеќеринска , но Радмила сега за сега овој приоритет го има само на ниво на Европа, за пошироко ќе треба повеќе време да ги создаде пријателите!
Ајде бе дечко...Се силеше..Дај сеа одговри, немој да се вадиш.

Форумџијата ги поби твоите ставови. Ако се толку одржани, одбрани ги. Би требало да биде лесно, штом се вистинити ко што велиш.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=93296

Е ова е тоа за што Шеќеринска и коалицијата "сонце" "трубат" дека владата на Г'уевски МОРА да си замине!!! Оваа неактивност скапо ќе ја чини Македонија!!!

Истото се случуваше и пред букурешт!!! Еден месец пред Букурешт им текна дека треба да водат надворешна политика ама децата кои си играат држава незнаат дека тоа е многу подолготраен процес!!!

И замисли тераа кампања дека Македонија треба да влезе под привремената референца истата таа која беше тоооолку многу критикувана од истите тие!!! Епа драги дечиња(читај премиер и министри) истата таа кампања да ја водевте од кога дојдовте на власт сега ќе бевме членки на НАТО, иако под референцата, но знааеш како викаат србите, БОЉИ ИШТА НЕГО НИШТА!!! А не они го менуваа името на аеродромот,што добивме со тоа? Добивме подобар аеродром!?, и само им даваа повод на педерааната да не претстават како лошата страна и да си го оправдаат ветото!!! И токму заради тоа во Букурешт имавме само 3 подржувачи, САД, ТУРЦИЈА И СЛОВЕНИЈА! Сите други беа или со Гејлада или педерски си стоеа на страна и демек беа неутрални!

И барем ќе си ја зајакневме преговарачката позиција , затоа што тогаш ќе бевме на исто ниво со гејлада и ќе бевме во многу поповолна позиција од тоа што сме сега!!! Е ТОКМУ ЗАРАДИ ОВАА НЕСПОСОБНОСТ МОРА ДА СИ ОДАТ!!!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
И што понатаму ако дојде Шеќеринска и компанија?
Влезот во НАТО знаеме што ќе не чини...а и преговорите за ЕУ.
Се согласувате со тоа, од чисто практични причини и прагматичност?
Јас не...воопшто...а кој и да победи ќе го направи тоа...
Затоа...треба еден ден да се случи народ во МАКЕДОНИЈА!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Јас само знам дека се што напишав беше точно и вистина
:ples:
Е ТОКМУ ЗАРАДИ ОВАА НЕСПОСОБНОСТ МОРА ДА СИ ОДАТ!!!
А кој да дојде на власт?

Оние што го обезличија овој народ, одземајќи му го правото на државност и продавајќи ги националните симболи и празници?

Оние кои го осиромашија народот со пирамидални штедилници и отворени превари во недвижнините?

Оние кои со отворени раце ги пречекаа шверц партнерите од Србија?

Оние кои ја создадоа тутунската мафија, и целиот државен каитал го поделија помеѓу себе?

На овие прашања ќе ми одговориш ли?

Затоа...треба еден ден да се случи народ во МАКЕДОНИЈА!
Треба, и тоа што поскоро додека не не осакатат скроз и едните и другите!

А кој ќе го поддржува тоа?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
се осеќам ко да ја слушам Шеќеринска:
Токму заради таа неспособност мора да си одат..
дајте смислите нешто поиновативно... ова е веќе застарено

Kajgana Shop

На врв Bottom