Миленко беден?!
Е комунисти, комунисти...немате друг начин да се натпреварувате со идеи, па цело време против одредени луѓе идете со лични дисквалификации и навреди. Свака част, нема што...браво.
Више никој не ги гледа вашите ,,новинарски,, пера и вашата ,,интелегенција,, создадени од АГИТПРОП-от на СКМ уште на времето, па кога се појавуваат некои инвентивни и креативни луѓе, кои на вас ви сметаат, (нормално затоа што не сте креативни!) немајќи друг начин вие, како и секогаш ја применувате вашата стара тактика на омаловажување, етикетирање, вреѓање и што ти уште не од богатиот арсенал на навредливи зборови на Вујаклија.
Браво, само продолжете така...
Миленко... Не да е беден, туку и 100% прочитан.
Политички манипулант.
Под превезот на патриотизмот негов, неуспешно манипулира со чувствата на граѓаните.
Како се менуваат ставовите на Груевски за името, така и неговата лага е се поголема.
Имаше еден дечко, стар член на неговиот форум. Коа му ја кажа вистината, Миленко толку аргументирано му се спротистави со факти,
шо работата дојде до мајка шајка, од страна на Миленко.
Дечкото беше многу примерен.
Епилог : Исклучување од форумот, и бришење на сите постови, во кои се одсликува сељачкиот дух на Миленко.
Јас кога му се спротиставив со мое мислење, прво ми ги пушти бранителите негови, 10/15 членови на форумот, да ми докажат дека
ако не бил Миленко, во ова држава немал кој да ни ја каже вистината.
А после некое време, ете ти го он лично, со добропознатата
негова реплика, "комуњар еден".
Вториот негов аргумент беше, дека не полемизирал со анонимни. Третиот му беше, бан од форумот и бришење и на моите постови. Ете тоа ти е демократот/демагог, Миленко-вич.
Најдобро слика за него е еден негов пост на неговиот форум, во врска со кампањата на владата за трето дете.
Цитирам : Ајде да се испомешаме форумџии и форумџики, и да се исплескаме ..........
Овој ти личи на интелектуалец?
Беда е чоекот.
Сака да го копира латас.
Ама не ми се верва, латас е многу поитар и попоткован од него.
Иначе латас у последно време, ебе, шета и ужива у популарност. А "моментално" е црвено обоен. (од интервијуто во ексклузив)