А
Ајсшутер
Гостин
Секако дека знаат како и веке се знае точно кој крадел,колку крадел и се,само неможе тоа преку нок да се реши
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако дека знаат како и веке се знае точно кој крадел,колку крадел и се,само неможе тоа преку нок да се реши
Добро бе, поминувале до мене со кола, пешки, неколку пати ме имаат застанато, а еднаш ми кажаа добра вечер и пријатно :icon_biggfirewall напиша:pa se se slucuva ..ima milion precekoruvanja na ovlastuvanjata od strana na Alfite .....slucajno se najdes blisku do nekoja akcija na alfite ..ili na pominuvanje i op ALfite ne pitaat tuku odma tepaat ..i togas ke vidime posle tvoite omileni Alfi dali ke gi falis
Добро бе, поминувале до мене со кола, пешки, неколку пати ме имаат застанато, а еднаш ми кажаа добра вечер и пријатно :icon_bigg
Ако се толку лоши зошто луѓето од Дебар бараат да се вратат да патролираат.
Јас лично многу побезбедно се чувствувам кога Алфи патролираат и МОЖЕ(не знам колку е можно) да ме истепаат, одколку да нема Алфи и некоја пијандура, џаначиште или криминалец да ме опљачка.
Потпретседателот на СДСМ Макрадули е осуден за клевета. Во септември минатата година на прес-конференција лажно го обвинил министерот за транспорт Јанакиески дека незаконски го продал плацот зад „Рамстор“ на кој ќе се гради хотел, пресуди скопска единица.
Абе нее бее, чоекот е од СДСМ, нема шанси да .. клеветел...![]()
Потпретседателот на СДСМ Макрадули е осуден за клевета. Во септември минатата година на прес-конференција лажно го обвинил министерот за транспорт Јанакиески дека незаконски го продал плацот зад „Рамстор“ на кој ќе се гради хотел, пресуди скопска единица.
Абе нее бее, чоекот е од СДСМ, нема шанси да .. клеветел...![]()
НИЕ ? - кои се тоа НИЕ ?? Јас нит сум член на ВМРО-ДПМНЕ, нит сум СУДИЈАТА кој го ОСУДИЛ него ...
kolku sakam Alfite da gi precekorat svoite ovlastuvanja vrz tebe ,izgleda ti ne znaes kako e za nisto da go izedes kotekot....mora da go pocuvstvuvas vrz tebe toa za posle da si go smenis mislenjetoПа можам да потврдам особено за Скопје дека има потреба од такви единици и тие се единствено во позитивна насока за граѓаните!
kolku sakam Alfite da gi precekorat svoite ovlastuvanja vrz tebe ,izgleda ti ne znaes kako e za nisto da go izedes kotekot....mora da go pocuvstvuvas vrz tebe toa za posle da si go smenis mislenjeto
kolku sakam Alfite da gi precekorat svoite ovlastuvanja vrz tebe ,izgleda ti ne znaes kako e za nisto da go izedes kotekot....mora da go pocuvstvuvas vrz tebe toa za posle da si go smenis mislenjeto