Баскет

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
А

Ајсшутер

Гостин
Се немав уклучено од дамна ама сега се уклучив и имам 3 wins и 2 lost

И мене ми беше глупо, ама сега ми е интересно.
И поинтересно од Charazay.

Глупо ми е воа незнам оти Чаразај е 100 пати подобро.

И на мене ми е подобро чаразај, мислам дека се навикнавме веќе на чаразај па затоа неможеме да играме други .... :wink:

Ја не би кажал дека е Чаразај подобро.
Тука може и тактики да местиш, можеш брзо да напредуваш, во Чаразај не е така баш.

1. PISUE DEKA YOUR CLUB MUST BE CONFIRMED TO BID ANY PLAYERS
2.KD POCINJA DA SE IGRAT UTAKMICI???
inace arno e

Незнам некако распоредот е многу погрд.

Многу е добро ова. Се зачленив и играв со едни и ги убив 88:50 за мене, ама ми се повреди центарот и 4 недели нема да игра:jaj:

Кој ти е тимот Darth Malak?
Ја денес победив јак тим 86:73, до крај имам лесни дуели и сум второ место у 3.8 лигата.
Сега се мислам дали да земам ѕвер играч или ѕвер тренер. :)

Јас сум во 3.2 Лигата 9 место ама сега се зачленив и имам само еден натпревар изиграно,а другите резултати ми ги има симулирано и сега ми е 9-12:toe:. Иначе тимот ми е Skopje Pros.
А тeбe тимот ти се вика Loser?

Јас сум во 3.2 Лигата 9 место ама сега се зачленив и имам само еден натпревар изиграно,а другите резултати ми ги има симулирано и сега ми е 9-12:toe:. Иначе тимот ми е Skopje Pros.
А тeбe тимот ти се вика Loser?
Да, да. Ако си испаднал од купот може една пријателска наредната недела. :)

Ајде важи ќе играме. Каде кај тебе или кај мене во сала?

Ајде важи ќе играме. Каде кај тебе или кај мене во сала?
Чек сега имам закажано пријателска со еден тим, ќе закажеме за 2-3 дена, кога ќе може.
Ај ќе играме у твојата, не е тоа проблем.
Иначе земи си јак тренер ако немаш, солидно напредуваат играчите и добро се заработува од тренингот, ја сега имам 700.000 и се мислам дали да земам тренер со висока радна навика, ама грк е, па затоа не сум го земал уште.
Вториот тим ми се 3 релативно млади играчи, а и у прв тим се млади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom