Баскет

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
АААА ја си земав некој тренер таму work rate му е на good ама сеа сум у долгови и имам -450 000 па чекам да се оддолжам и после ќе купувам играчи

Добро за почеток ти треба да се извлечеш од таа зона, односно да си погоре од 8-мо место или да си 8-мо за да не играш утакмица за опстанок, ма да тешко дека ќе испаднеш.
Иначе _Тhe_Beast_, од твојата лига, тој што е 4-ти ми ја кажа играва, ми беше школски другар.

Не бе какво испаџање :uvo:ги гледам овие шуплињава, пред мене се само зашто почнале од почеток на сезоната.:toe: И ај ко ќе бидеш слободен прати покана за пријателска па че играме

Не бе какво испаџање :uvo:ги гледам овие шуплињава, пред мене се само зашто почнале од почеток на сезоната.:toe: И ај ко ќе бидеш слободен прати покана за пријателска па че играме
ОК, договорено.

Луѓе се регистрирав.

Нешто ми стои поглупо од чаразај, сеуште немам играчи. Дај некој од поискусните нека објасни малце, ме нема ни на табелата ?

Уште го немаш активирано тимот. Треба да почекаш отприлика еден ден и ќе ти стигне е-mail со ваква порака

Hello coach!

12 local players have signed contracts to play for your Basketsim club. Sponsors have contributed 1,15 million - it seems they have a great confidence in you! You can login to www.basketsim.com at any time to give your players instructions what to train and how to play. Don't forget to read game rules and while logged in, check the forums for more info.

Have fun!
www.basketsim.com

Луѓе се регистрирав.

Нешто ми стои поглупо од чаразај, сеуште немам играчи. Дај некој од поискусните нека објасни малце, ме нема ни на табелата ?
Почекај малце, некој ден све ќе се среди.
Не е поглупо од Чаразај, многу подобро е и мене на почеток глупо ми беше и не го играв неколку месеци. Овде потешко се собираат пари и поефтини се играчите нормално, за 200.000 можеш да земеш добар играч.
Прво земи добар тренер, битна ти е радна навика, не искуството. Значи земи некој со висока радна навика, овде скиловите не се со бројки, него со зборови.
Ај на мсн подетално ќе ти објаснам кога ќе се најдеме.

И јас се регистирав, чекам тим сега, па ќе видиме како е. Тимот ми е во 3.6 и се вика КК Strumica Aliens

Ajдее Ред Девил пријателска играме на 27.08.2008 во 19:00.

Ајде, конечно закажавме, ја играм со втор тим, за да добијат тренинг.

И јас направив тим се вика KK Macedonian Warrior и е во 3.5

Ајсшутер, само не се откажувај. Играј си ја играта, на почеток и ја мислев дека е глупа, ама сфатив дека е многу добра, ем има многу зачленети, солидно напредуваат играчите ако си земеш тренер со добра радна навика и така...
Ја сега ја проширувам салата од 3000 на 8100 места, 800.000 дадов, сега чекам да ми биде.

се регистрирав и јас во македонија ја нема струмица, се регистрав во Германија

името на тимот е B.K Macedonia и е во 4.10

Ај да видам што ќе направам сега, за 5 минути почнува утакмицата, тој со кој играм сега не се логираше 2 месеци све губеше 20:1, сега ваљда наместил постава. :(

Тепав 20:1. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom