Дневна доза клипчиња (YouTube, Break, Kajgana...)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
не е смешен клипов,ама не знаев кај да го стаам
го најдов случајно на нетов.
WTF???!?!?!

ми поминаат морници 83572пати.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
WTF???!?!?!

Си направив сега филмче во главата.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
нишо необично...
скршено му е нешто...ми кажвеа само не запамтив шо точно па зато вака прајт... немат врска со ејнџел оф дет или сл...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.451
WTF???!?!?!

Ова не е смешно... Типот имаше напад поради ударот со нога во глава.
На друга тема беше објаснето и беше прикажано оригиналното видео, а не со исламскава музика. Поради нападот (незнам зошто) ги повторуваше несвесно последните направени движења, пред да го добие ударот. Не е смешно, страшно е. На друга тема прочитав дека умрел, ама не е точно.

This clip is from a match over three years ago between Al-Raed and Hajer, two clubs in Saudi Arabia. The player player's name is Abdulrahman Al-Shoaibi, a Hajer player, and he was hit in the side of the head and suffered a seizure. He had to be taken to hospital, but he was absolutely fine and didn't spend the night there. In fact, he played the very next game for Hajer.

A rumour was spread around saying that this football player was suddenly taken by the angel of death, it is said that he had been strugling with the angel, even though he couldnt see him, then he got tossed around.. HOWEVER, THIS IS NOT TRUE! THIS VIDEO IS 100% AUTHENTIC BUT THE RUMOURS THAT HE DIED ARE NOT TRUE!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
WTF???!?!?!

Ова не е смешно... Типот имаше напад поради ударот со нога во глава.
На друга тема беше објаснето и беше прикажано оригиналното видео, а не со исламскава музика. Поради нападот (незнам зошто) ги повторуваше несвесно последните направени движења, пред да го добие ударот. Не е смешно, страшно е. На друга тема прочитав дека умрел, ама не е точно.

This clip is from a match over three years ago between Al-Raed and Hajer, two clubs in Saudi Arabia. The player player's name is Abdulrahman Al-Shoaibi, a Hajer player, and he was hit in the side of the head and suffered a seizure. He had to be taken to hospital, but he was absolutely fine and didn't spend the night there. In fact, he played the very next game for Hajer.

A rumour was spread around saying that this football player was suddenly taken by the angel of death, it is said that he had been strugling with the angel, even though he couldnt see him, then he got tossed around.. HOWEVER, THIS IS NOT TRUE! THIS VIDEO IS 100% AUTHENTIC BUT THE RUMOURS THAT HE DIED ARE NOT TRUE!

знам дека не е смешен,убаво напоменав дека не знаев кај да го ставам а не знаев дали го има-добро де-ме мрзеше да барам.

енивеј

ова ми беше смешно btw на 1:18 типот и шепка покажи ми го газето

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Олимпијада 2008 (подготовки)

Дел од подготовките на рускиот тим во синхронизрано глупирање

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Требало од птичија перспектива да снимаат :)
поинтересно ќе беше

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom