Кога требаше да бирам меѓу среќа и тага одбрав...

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Секогаш, ама баш секогаш го бирам тоа што ме прави среќна.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Секогаш, ама баш секогаш го бирам тоа што ме прави среќна.
И баш секогаш си среќна?
Не ве разбирам. Сите сакаме само да бидеме среќни,а дали тоа е навистина возможно.
Понекогаш не можеме да бираме,не зависи од нас или ако избереме среќа ќе разочараме некој близок пријател,сестра или брат.
Дали ти секогаш ја избираш твојата среќе без разлика дали некој ќе страда.
И дали си сигурна дека кога избираш тоа што ќе го избереш е среќата твоја? Што ако погрешиш

Блазе си ви вас кои секогаш го избирате она што ве прави среќни и што секогаш сте среќни.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou:Зарем некој избира тага ???:smir:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Хммм дај да размислам среќа, тага, среќа, тага. тежок избор. Ај да трефнам среќа. ХАХА секогаш среќа

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Факт е дека луѓето понекогаш едноставно не се спремни за да ја прифатат среќата,,или едноставно не го прават тоа поради некоја причина..Тоа ми се има случено и мене...Секако дека секој би ја одбрал среќата,,но тоа не е секогаш толку едноставно,,и зависи во кој облик доаѓа таа и дали е прифатлива за да би ја одбрале...

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
СРЕЌАААААА..и само СРЕЌАААаа....најмилото во животот....дададад....

Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Среќа, Тага... пак среќа па пак тага .... абе се е тоа едно исто само аспектите се различни.. .. .. или не иначе јас одбрав да живеам :vozbud:

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
Koga trebase da biram megu sreka i taga mislev deka odbrav "sreka" a nazalost odbrav i dobiv ogromna taga..........

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Колку и да не сме свесни скоро секогаш ја одбираме тагата..
Зошто знаете.. Обично таа се крие во тоа што во моментот не прави среќни, а обично баш тоа на крај завршува со солзи.
Всушност помеѓу бури и игри и мир и спокој секогаш го бираме она побурното и позанимливото.. Но вистинската идила и среќа се крие во другото. А ретко кој го одбира тоа. Единствено тагата не е тага ако се водиме можеби по она - Не вреди да се каеш за нешто што некогаш ти причинувало задоволство. Но задоволствата траат кратко и скоро секогаш земаат многу работи со себе.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
дали на луѓето им е поубаво кога се несреќни?!?
од кога луѓето уживаат во чувството на мизерија????
На луѓето не им убаво кога се несреќни и не уживаат во мизерија :icon_lol:. Не се бира тоа и не зависи само од себе, туку и од околината и ситуацијата во која се наоѓа човек.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Како и да објаснувам никој нема да ме сфати...само ќе кажам дека еднаш во мојот живот одбрав тага и тоа ми ја донесе најголемата среќа :vozbud:
Е ај сеа ?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom