Омилен Македонски кошаркар?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Mene omilen Makedonski kosarkar mi e Vlado Ilievski...Strumicanec,odlicen bek igra za Montepaski Siena...Dobar suter,dobar odbranben igrac i to...Posle nego mi e Taso:smir:
Е тука малце згреши...Не ме терај статистики од квалификацииве да ти постирам :smir:

Иначе омилен ми беше Јане.. Знаеше да избуши во прав момент, да асистира да погоди, и што е најважно играше со срце!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Е тука малце згреши...Не ме терај статистики од квалификацииве да ти постирам :smir:

Иначе омилен ми беше Јане.. Знаеше да избуши во прав момент, да асистира да погоди, и што е најважно играше со срце!
Ти беше или сеуште ти е? Не е темата за порано кој ти бил :pos: :smir:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
Posle Pece Naumovski, Dejan Jovanovski mi stana, od togas nemam omilen, posleden mi e Dejan Jovanovski iako ne igra, uste mi e omilen

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
Владо Илиевски ,Димитар Мираковски - made in Strumica :P :P :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Od reprezentacijata omilen kosarkar mi e Todor Gecevski,a na klubsko nivo od makedonskite klubovi omilen kosarkar mi e NEBOJSA RISTIC
NEBOJSA RISTIC-GORDOST OVCEPOLSKA

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ристе Стефанов а и Маријан Ѓуров. :zver:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Петровски Јане, зборови не се потребни

Мухамед Тачи - иако на моменти знаеше да ме изнервира, срце планина имаше

На времето Пеце од кога ми даде негов дрес го засакав уште повеќе. Станковиќ Срќан, иако стално ми го е*еше Мзт исто како и Јовановски, многу ги сакав, личеа на европски кошаркари.

Тука е и Мики Наумовски тројкашот и боксерот :)

А најомилен на сите времиња, без конкуренција Маријан Михајловски...каква личност, какво срце, легенда која оди :cuc::cuc::cuc:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Петровски Јане, зборови не се потребни

Мухамед Тачи - иако на моменти знаеше да ме изнервира, срце планина имаше

На времето Пеце од кога ми даде негов дрес го засакав уште повеќе. Станковиќ Срќан, иако стално ми го е*еше Мзт исто како и Јовановски, многу ги сакав, личеа на европски кошаркари.

Тука е и Мики Наумовски тројкашот и боксерот :)

А најомилен на сите времиња, без конкуренција Маријан Михајловски...каква личност, какво срце, легенда која оди :cuc::cuc::cuc:

bravooooo kako me pogodi so site igraci + dzole vojnovic ( citaj mnogu go sakav, do pred pola godina , sega veke ne :) )

ali za Marijan RESPEKAT sto bi rekol viksa

:aplauz::aplauz::costumed3:costumed3:zver::zver::zver: :kickbox::kickbox:

Kajgana Shop

На врв Bottom