A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе даваат ли Драгонбол на сабајле?

хахаха ДРАГОНБОЛ, хахаха...нене, има една дебилна серија баш денес видов нешо, цртана серија нешо Болек и долек, или така нешто...ќе има 100% се на А2 кога ќе почнат со програма
али не знам кога ќе почнат со асална и нормална програма, а не експериментална?
нели рекјоа од 1 септември?

хахаха ДРАГОНБОЛ, хахаха...нене, има една дебилна серија баш денес видов нешо, цртана серија нешо Болек и долек, или така нешто...ќе има 100% се на А2 кога ќе почнат со програма
али не знам кога ќе почнат со асална и нормална програма, а не експериментална?
нели рекјоа од 1 септември?

Па уште не е дојден 1 септември

еј ако има некој од моби да кажи на колку мегахерци се наоѓа каналов

Ја гледам А2 и добра е.

Ми се бендисува што пренесуваат, нели, англиско првенство во фудбал и на А1 и на А2. Тој систем функционира за следење на двете програми.

Реков еднаш, ама еве и пак - секоја им чест. :olee:

Dobra e A2 kako za pocetok. Me nervira onaa reklamana za Lalola (ili kako i da se vika serijata) sto ja davaat na sekoi 20 minuti. Do negde mi se sviga The Shot (iako veke treba da se izmisli nov koncept na realno sou) i fala Bogu moram da gi spomnam Friends

A2 имам и тоа со чиста слика и чист тон не знам зошто кај вас нема :toe: , а и мене ме нервира тоа за лалола стварно претеруват

Ми се допаѓа тоа што има повеќе натпревари од Premier лигата :tv:

Леле кај мене А2 има многу тивок звук... Претерано, ептен ме нервира. Не можам да попуштам, ќе заборавам па се вадам од памет кога ќе сменам друг канал :pos2:

Леле кај мене А2 има многу тивок звук... Претерано, ептен ме нервира. Не можам да попуштам, ќе заборавам па се вадам од памет кога ќе сменам друг канал :pos2:

ЕДИТ: Тивки се само Пријатели и Саут Парк. Еве ја лалола вика на цел глас. :pos2: И рекламите исто... Значи до телевизијата е.

Da i kaj mene e mnogu tivko a slikata e mnogu bleda da nerecam siva!
Sto i da davaat izgleda mnogu bedno poradi bledata slika.

Кај мене се е во ред. До кабловските да не ви е? Шо знам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom