A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
znaci a2 e satelitski kanal, zaso izgleda a1 plus e ukinat?
znaci kaj nas u makedonija nema da se dava a2, dzabe tolku fama sami si dignavme

Јас колку што имам информации, А2 ќе оди и терестијално... Ова е веројатно дозвола за да оди и на сателит (како и другиве телевизии кои се спомнати во веста...)
Само кој знае кога ќе стартува...

A2 сега доби дозвола за прикажување на сателит, но исто така и за прикажуавње на кабелските оператори во Македонија истото важи и за остантите канали што добија дозволи значи и овие телевизии ќе ги гледаме.

zdr

me interesirase nekoj ako ima informacija koga se ocekuva ovie kanali da bidat pusteni na satelit pozz

znaci a2 e satelitski kanal, zaso izgleda a1 plus e ukinat?
znaci kaj nas u makedonija nema da se dava a2, dzabe tolku fama sami si dignavme
А1 плус не е укинат. Барем засега...
Ја на кабловска ги иам и А1 и А1+. Денојве че видам со операторов дали има некакви информации за А2, Алфа и Скај Нет (пошо глем тие добиле дозволи)
Ако имаш кабловска, би трабло секако да ја имаш и А2 (ко че се уклучи), а инаку не знам....
Последен мк канал шо го уклучија беше К-15 Music... Шо појче, то поубо:)

kanal5 na satelit

kanal 5 go aktivaral svojot kanal na satelit kanal5+ koga ce bidat startuvani i a2 televizija sky net i alfa neka pisi nekoj togas pozzz

Знаеш на кој сателит е Канал5+?

intelsat 901(1w)
c-band 3829,6 mhz LHRP SR 13,021

a naskoro pisuva deka ce ima i signal na Ku-band

ova go pisuva na teletext na kanal 5 na strana 314

море да го укинат и првиот е најдобро...само една премиер лига што ја даваат и толку! друго се им е ѓубре! гледајте од т-хоум да почнат да ставаат кабловска, па а1 не пуштам никад повеќе!

Аман бе што ти згрешиле А1 толку?Ако некој работи професионално во Македонија тоа е А1.Да не случајно е Телма или Кана 5 подобра ТВ куќа?

kanal 5 go aktivaral svojot kanal na satelit kanal5+ koga ce bidat startuvani i a2 televizija sky net i alfa neka pisi nekoj togas pozzz
За А2 им пратив меил со истото прашање во редакцијата на А1, па да видам дали че одговорат. А за Скај Нет и Алфа не знам кај да се обратам...

За А2 им пратив меил со истото прашање во редакцијата на А1, па да видам дали че одговорат. А за Скај Нет и Алфа не знам кај да се обратам...

pa koga ce ti pisat i ce imas informacija pisi za da znaeme pozz

Убава идеја.. Уште набрзо да се реализира и супер ќе е...

Еј ај ако може некој нека ми објасни што е сеа ова со А2. Мислам супер обожавам серии и забавна програма ама кажете ми ќе ја дадат ли на кбелска а ако ја има веќе на сателитска кажете на кој сателит. Јас ја глеам А1 плус на THOR сателитот и не е исклучена кажете ми кај можам да ја гледам! И кај сте прочитале за ова ама на интернет и не на идивиди.

I kazete dali ima eventualen datum koke pocni so rabota A2?:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom