Бесплатен интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Nemoj da jades ...toa sto ne se jade. Ke ti kupam sve zivo i mrtvo sto imas doma , toa ne mi e problem.

Незнам зашо се накостреши толку на тој коментар, кога познавам луѓе кои иако имаат пари, сепак локацијата на живеење не им пружа услови за броудбенд. И ако ти е за купување ствари од дома, имам една графичка и еден пар рамчиња за продавање ако сакаш!:smir:

Незнам зашо се накостреши толку на тој коментар, кога познавам луѓе кои иако имаат пари, сепак локацијата на живеење не им пружа услови за броудбенд
a neli moze so bezicen od onnet?

Инаку еве во Софија што брзина даваат на беспалтионт ваерлес во централното подрачје

271313609.png

Незнам дали некогаш и кај нас ќе има вакво нешто.

j.bi ga , i jas mislev deka se raboti za wireless, zatoa se interesirav.

FLIX и кај нас ќе има ко ќе влеземе во еу по втор пат:smir:

Нема бесплатен интернет, сифрата не ја прифака

Имам јас чуено нешто еден месец бесплатен интернет, па после ако сакаш да продолжиш - си го плаќаш. :toe:

Имам јас чуено нешто еден месец бесплатен интернет, па после ако сакаш да продолжиш - си го плаќаш. :toe:

Еце не мораше да го пишиш ова :) друго е муабетот.

Еце не мораше да го пишиш ова :) друго е муабетот.
Ок, ок, јас да си кажам. :icon_lol:
А за бесплатен интернет од владата немам ниту чуено, ниту слушнато. :pos:

Ам ко за така јас за 3 месеци нет 3 денари платив :) сега по 600 си плаќам
solo3 од он нет xD

Каква заблуда море ? има од владата бесплатен dial-up корисничкото име „vladanarm“ и лозинката „ostvaruvame“.
Дали уште трае понудата не знам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom