СДСМ-изборна програма

• Креатор на темата Креатор на темата kmitev
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sdsm nemale vratovski poveke, i ke odele od vrata do vrata...c c c c zamisluvam kaj mene na vrata da dojdat, posebno jani da mi dojt sakam
Јани нема да ти дојде на врата, ама пази си го дворот он КРАДЕМАРУЛИ :helou:

од дамна немало избори во англија за сдсм пак да си украдат програма. до душа и овој пат „позјмија“ нешто за кампањата, логото од доле бананите :)
dole_logo.gif

Да имаа некаква цел и програма немаше да се наречат коалиција Сонце ( Сончоглед )....едноставно немаат репутација, немаат смисла како да ја обезбедат предизборната кампања, ко изгубени се, се плашеа од предвремени избори, замислете опозиција а да се плаши!!!
Но, факт е дека имаат пообразован кадар.

СДСМ се програмирани со некоја програма уште од `91ва.Штета што таквата нивна програма веќе е исфрлена од употреба па треба да ја рефрешираат како “бета верзијата“ на ДПМНЕ.:toe:

Programata na SDSM e izmisluvanje lagi za VMRO.
Najsmesnoto e sto istite lagi gi zboruvaat dedo Stole i dedo Tito, koi bea vo vlasta, a se nositeli na listi sega na SDSM. Znaci samite si mavaat so kamenja po sebe i zosto za niv da se glasa, za takva mentalno nestabilna grupacija?

Програма на една политичка партија е најдемократско и европско нешто. Во Европа, како што милуваат да кажат од Сончогледите, партија без програма да настапува на избори, е невозможно. Или подобро речено тие не би добиле ниту еден глас. Значи они се само декларативно за Европа, а во навиките се уште во тоталитаризмот. И незнам зошто немаат програма?!

Програма на една политичка партија е најдемократско и европско нешто. Во Европа, како што милуваат да кажат од Сончогледите, партија без програма да настапува на избори, е невозможно. Или подобро речено тие не би добиле ниту еден глас. Значи они се само декларативно за Европа, а во навиките се уште во тоталитаризмот. И незнам зошто немаат програма?!

Nema dovolno kadarna licnost koja bi im ja sostavila progrmata. Site komunjari znaeme deka zavrsuvaat faxovi bez nikakvo znaenje, tuku kako mamini i tatini komunjarcinja na fax se javuvaat koga treba da im pisat ocenka samo (sekako, bez nikakvo odgovaranje). I sega od tie takvite nepismenkovci se ocekuva da napisat programa, da mislat so svoja glava i da imaat inicijativa, a tie edvaj mozat da srocat edna prosirena recenica pri ogovaranjeto na DPMNE :pos: :pos: :pos:

Interesna tema, samo sto ja nemam procitano ni prerodbata ni programata na SDSm i nema da komentiram, a tresenje gluposti za se samo za temata ne e neproduktivno stupidno i nisko.

Interesna tema, samo sto ja nemam procitano ni prerodbata ni programata na SDSm i nema da komentiram, a tresenje gluposti za se samo za temata ne e neproduktivno stupidno i nisko.

Па, немам ни ја најдено досега програма од некоја партија. Дома ги имам предходните од ДПМНЕ (100 чекори) и онаа од СДСМ британските социалдемократи што има ја напишаа. Изгледа со истите програми ќе се борат за власт :toe:

Vmro ja promovirase svojata prerodba vo 100 cekori nadgradena i prosirena. taa e dostapna na sekoj koj sto saka da ja vidi. Sprotivno od toa SDSM e bez izlozena kampanja. kako ke vodat przava bez konkretno zacrtani proekti

Ме зачудува дрскоста на сдсм во кампањата по однос на прашањето на решавање на статусот на стечајците, и сето тоа ќе било готово за 3 месеци. ако се свртиме према не така далечното минато продуктот стечајци и масовно затворање на фабрики беше резултат на приватизацијата( јане миљовски рулз... неговите предци пак за чудо ја направија национализацијата во македонија) направена и скроена по теркот на сегашниве олигарси кои де факто се главни финансиери на нивното политичко крило СДСМ . Пред 2006 секако дека категоријата стечаец беше воспоставена и јасно се наметнува прашањето зашто тогашната власт предводена од СДСМ не најде чаре за истите..или кокетирањето и удварањето на СДСм со таа категорија на луѓе е во предизборието или кога истите се во длабока опозиција...Рада и Киро шеткаат во Жена Парк кога треба 5 минутно извештајче за на вести....ц ц ц ц ц какво лицемерие.

Ме зачудува дрскоста на сдсм во кампањата по однос на прашањето на решавање на статусот на стечајците, и сето тоа ќе било готово за 3 месеци. ако се свртиме према не така далечното минато продуктот стечајци и масовно затворање на фабрики беше резултат на приватизацијата( јане миљовски рулз... неговите предци пак за чудо ја направија национализацијата во македонија) направена и скроена по теркот на сегашниве олигарси кои де факто се главни финансиери на нивното политичко крило СДСМ . Пред 2006 секако дека категоријата стечаец беше воспоставена и јасно се наметнува прашањето зашто тогашната власт предводена од СДСМ не најде чаре за истите..или кокетирањето и удварањето на СДСм со таа категорија на луѓе е во предизборието или кога истите се во длабока опозиција...Рада и Киро шеткаат во Жена Парк кога треба 5 минутно извештајче за на вести....ц ц ц ц ц какво лицемерие.

Па требат да глумат малку дека се лева партија иако нивната политика досега беше далеку од лево-ориентирана. Демек еве сега малку социални да се покажат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom