Фан Клуб: Волфсбург

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Палермо: Не сме го продале Закардо на Волфсбург Извршниот директор на Палермо, Рино Фочи, ја демантираше информацијата која се појави на официјалниот сајт на Волфсбург, дека светскиот шампион, Кристијан Закардо, веќе е фудбалер на "зелените".
Upload

"Не можам да поверувам дека германски клуб може да каже дека тоа е официјална вест. Тие имаат договор со фудбалерот, но се уште немаат со клубот. Се уште не е ништо финализирано"- објаснува Фочи.
Вчера од Волфсбург објавија дека Закардо веќе е нивни играч до 2011 година и како се претпоставува, сумата за трансферот изнесува 8 милиони евра.
26-годишниот дефанзивец има 17 натпрвари за националниот тим на Италија и беше дел од составот на Азурите кој триумфираше на Мондијалот во Германија.
зарем е можно ова

покрај интересот од јуве,милан,рома......да сака да игра во волфсбург:nesvest:
бтв дај постирајте историја на клубот стадионот ова она

Se na se i ne bea taka losi sezonava posto u gosti krpea nekako, al zatoa doma bea zakon i imaa stvarno fascinantni rezultati.
Inace infoto druze i ne treba da te cudi, ovie mislam deka imaat pari ovde ne se zalenje zs Volkswagen im e glaven sponzor, ottuka i imeto na klubot e tolku slicno so sponzorot. Mozno e parite da go izlazat na Zacardo, al mislam deka daleku e od takvo nesto.

Но комент. Нит го имам гледано тимот како игра, нит па планирам да го гледам...

a marselinho igra li uste u volfsburg?

a marselinho igra li uste u volfsburg?

Најдобрите времиња на Марселињо поминаа уште во времето кога играше во Херта Берлин негова најголема грешка во кариерата беш кога замина во Турција да игра за Трабзон незнам од кој аспет замина таму финансиски или некој друг тоа само он си го знае искрено тој е играчот кој најмногу го ценам во Бундеслигата така ми остана во сеќавања по неговите интересни фрузури и беше еден од најдобрите изведувачи на слободни удари но сега му е добро во Волсбург капитен си е и има одлична соработка со Магат кој му помогна пак да се врати во Германија башка и годинки си има и најверојатно за сезона две најмногу и таму ќе се опрости од фудбалот.:salut:

Не верувам дека има многу навивачи на Волфсбург тука, можда тие што имаат Volkswagen дома :pos:;pos:
Шала на страна просечен тим во кој имало солидни играчи ама никогаш не бил некој посебен фактор во Германија. Секако зборам за задниве 10 год од кога следам фудбал за порано не знам.

Еј ако може некој да отвори тема Фан Клуб Салертинана .. многу добра екипа се , сега влегоа во Сериа Б ...

Може зошто да не ... се е дозволено и тоа си е тим

Најдобрите времиња на Марселињо поминаа уште во времето кога играше во Херта Берлин негова најголема грешка во кариерата беш кога замина во Турција да игра за Трабзон незнам од кој аспет замина таму финансиски или некој друг тоа само он си го знае искрено тој е играчот кој најмногу го ценам во Бундеслигата така ми остана во сеќавања по неговите интересни фрузури и беше еден од најдобрите изведувачи на слободни удари но сега му е добро во Волсбург капитен си е и има одлична соработка со Магат кој му помогна пак да се врати во Германија башка и годинки си има и најверојатно за сезона две најмногу и таму ќе се опрости од фудбалот.:salut:

Taka e druze u Herta bese car4e i za malce im se lizna pred 2-3 sezoni 3. mesto koe vodi u Liga na Sampioni. Vsusnost toj otkako ja napusti Herta formata na timot pocna da opaga. Najvazno za nego e so toj i nataka si napreduva u karierata i super mu e momentalno kaj VOLCITE ... !!!* ;)

:salut:

Бидејки се борат за титулата, а и има членови кои сакаат да дискутираат за клубов, бујрум до крај на сезона, не верувам дека ке има дискусија летоска на темава .

Џеко и Графите зверови...:)

Иако денеска изгубија, Волфсбург е лидер и ќе се борит за титулата во Германија.

Волфсбург има многу солиден тим, посебно напред тандемот Џеко - Графите - Мисимович е во феноменална форма.

Ако се квалифицират Волфсбург за во ЛШ тогаш можеме да очекуваме доста јаки трансфери летово. Волфсбург е сопствен тим на Volkswagen и тие доста пари даваат за клубот. Ќе биде интересно.

Епа алал нека им е на Волфсбург, ја наместија ваа денеска шо би се рекло АПЛА. Абе будали место фино лепо да сим избегаат на Баерн и на останативе, они им дадоа три бода на Котбус за да се спасат. Плус ме кутнаа на калдилница. Сега колку шо сакав да ја земат титулата во Германија, сега се молам да ја земе Баерн или кој и да било друг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom