Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанци како сте бе ? Че им ебеме ли мамата на светско ? :icon_lol:

Да не знаете кога Дел Боске го објавува списокот на повикани играч за во ЈАР ?
Добро што напиша ми беше мака да го барам наназад фан клубов.Одвај чекам да ги гледам на Светсково.се разбира одиме на првата титула светски прваци,се надевам комплетни.Инаку денеска Лев го објави составот на Германија па би требало и останативе овие денови да го направат истото.

Добро што напиша ми беше мака да го барам наназад фан клубов.Одвај чекам да ги гледам на Светсково.се разбира одиме на првата титула светски прваци,се надевам комплетни.Инаку денеска Лев го објави составот на Германија па би требало и останативе овие денови да го направат истото.

Нема да има некој големи промени од составот што беше на ЕП едино може Сена да не игра прва постава како што играше цело време за ЕП може да влезе Чави Алонсо или Фабрегас.Во одбрана Пујол со Пике од страните Серхио и Капдевиља или Арбелоа.

Да да!Торес изјави дека брзо се опоравува и ќе биде неизвесен само за првиот натпревар со Швајцарија,за другите ќе биде топ.Незнам до каде е работата со Иниеста а најризично е со Фабрегас.

Шпанци како сте бе ? Че им ебеме ли мамата на светско ? :icon_lol:

Да не знаете кога Дел Боске го објавува списокот на повикани играч за во ЈАР ?

15 Мај :vozbud: само не ми е јасно кај го најдоа Навас дека е израелец???:toe:

Валдес немало да биде повикан за СП, оти се скарал со Реина нешто.

Дел Боске изјави дека ја знае листата на 30 играчи а и на 23 кои ќе одат во ЈАР.Како трет голман би го зел Диего Лопез кој за мене е пред Валдес,Де Геа и Палоп.Доколку не биде спремен Торес ќе го повика Љоренте од Билбао,истотака нови во составот од Еуро 2008 ќе бидат Педро и Бускетс,Мата,Навас итн.Човеков има избор невиден незнам како ќе успее да го состави тимов.

Дел Боске изјави дека ја знае листата на 30 играчи а и на 23 кои ќе одат во ЈАР.Како трет голман би го зел Диего Лопез кој за мене е пред Валдес,Де Геа и Палоп.Доколку не биде спремен Торес ќе го повика Љоренте од Билбао,истотака нови во составот од Еуро 2008 ќе бидат Педро и Бускетс,Мата,Навас итн.Човеков има избор невиден незнам како ќе успее да го состави тимов.

Знае он што прави :) инаку не очекувам дека ќе игра многу Фабрегас и ако се опорави..само сакам да бидат фит Чави и Иниеста.

Шпанциве мн разочараа на куп на конфедерации....така да мислам дека нема да направат ништо ни на СП!

Шпанциве мн разочараа на куп на конфедерации....така да мислам дека нема да направат ништо ни на СП!
Што разочараа бе на сите ги наполнија па мислеа истото ќе биде и со САД па малку и ги потценија.Инаку ни оди во прилог да не не сметаат за главен фаворит.

Се надевам дека ќе го освиме Првенството.:toe:

Абе каталонци за Шпанија ќе навивате?:vozbud: Штета ќе морам да навивам против пола тим на Барса, али јебига.

Германија шампион ... :olee:

Вечерва Дел Боске го објавува поширокиот состав од 30 играчи.Најавени се Фабрегас и Торес дека ќе бидат во тие 30.

Абе каталонци за Шпанија ќе навивате?:vozbud: Штета ќе морам да навивам против пола тим на Барса, али јебига.

Германија шампион ... :olee:

Хаха.. Кога може пола тим на Барселона да игра за Шпанија зошто ние да не навиваме :vozbud:
Плус тоа на грбот на Шпанија го има знамето на Каталонија :pos:

30те повикани играчи за Шпанија.

Porteros
Iker Casillas Fernández (Real Madrid CF)
David De Gea Quintana (Club Atlético de Madrid, SAD)
Diego López Rodríguez (Villareal CF SAD)
José Manuel Reina Páez (Liverpool)
Víctor Valdés Arribas (FC Barcelona)

Defensas
Raúl Albiol Tortajada (Real Madrid CF)
Alvaro Arbeloa Coca (Real Madrid CF)
César Azpilicueta Tanco (Club Atlético Osasuna)
Joan Capdevila Méndez (Villarreal CF, SAD)
Carlos Marchena López (Valencia CF, SAD)
Gerard Pique Bernabéu (FC Barcelona)
Carles Puyol Saforcada (FC Barcelona)
Sergio Ramos García (Real Madrid)

Centrocampistas
Xabier Alonso Olano (Real Madrid CF)
Sergio Busquets Burgos (FC Barcelona)
Francesc “Cesc” Fabregas Soler (Arsenal FC)
Andrés Iniesta Lujan (FC Barcelona)
Javier Martínez Aguinaga (Athletic Club)
Marcos Antonio Senna Da Silva (Villarreal CF, SAD)
David Jiménez Silva (Valencia CF, SAD)
Xavier Hernández Creus (FC Barcelona)

Delanteros
Santiago Cazorla González (Villarreal CF, SAD)
Jesús Navas González (Sevilla FC SAD)
Juan Manuel Mata García (Valencia CF, SAD)
Pedro Rodríguez Ledesma (FC Barcelona)
Daniel González Güiza (Fenerbache SK)
Fernando Llorente Torres (Athletic Club)
Alvaro Negredo Sánchez (Sevilla FC SAD)
Fernando Torres Sanz (Liverpool FC)
David Villa Sánchez (Valencia CF, SAD)

Де Геа, Валдес, Азпиликуета, Чави Мартинез и Педро се новоповиканите играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom