- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 1.436
- Поени од реакции
- 45
Браво Битола, секогаш сте биле подобри од другите! Напред!~
Која е Билето?Другар, аман бе?
Епа, не ти сме ние криви шо си единствениот на кој не му дала Билето.
ова е дефиниција за патриотизам дефинитивно се согласувам, само на сите не им е јасна баш у целост некои мислат дека патриотизам е да вееш знаменце на плоштад и да се курчиш по форуми криејќи се зад мониторот а надвор да се криеш и при најмало испукување на било каква огнострелна направа.патриотизмот ти е коа мислиш дека си способен да живееш од воздух и комунална вода.
A oва веќе ми наликува на некоја психолошка особина која претежно се нарекува ЛУДИЛО.A финтата дека зборот (НЕ) на Грчки значи (ДА),вам всушност ништо не ви значи?Ептен големи патриоти сме биле.:kesa:
АВС, мора на се да се најдело мана..:ironija::ironija:Голем,јас викам ништо не ти се погаѓа ама никој не ми верува..Инаку, овој потег на битолчани е за поздрав, и за респекитрање, ама факт е дека многу има и што не го следат овој пример, напротив, ги пречекуваат грците со широко отворени раце, за да остават по некое драхмиче..:ironija:A финтата дека зборот (НЕ) на Грчки значи (ДА),вам всушност ништо не ви значи?Ептен големи патриоти сме биле.:kesa:
ако не ви чини да бидите патриоти бидете нацисти или фанатици шо да ви речамова е дефиниција за патриотизам дефинитивно се согласувам, само на сите не им е јасна баш у целост некои мислат дека патриотизам е да вееш знаменце на плоштад и да се курчиш по форуми криејќи се зад мониторот а надвор да се криеш и при најмало испукување на било каква огнострелна направа.
E па од утре нека напишат убо на Битолски:АВС, мора на се да се најдело мана..:ironija::ironija:Голем,јас викам ништо не ти се погаѓа ама никој не ми верува..Инаку, овој потег на битолчани е за поздрав, и за респекитрање, ама факт е дека многу има и што не го следат овој пример, напротив, ги пречекуваат грците со широко отворени раце, за да остават по некое драхмиче..:ironija:
Да можат да продаваат и муда за бубрези не само бубрези за мадињаE па од утре нека напишат убо на Битолски:
УЗО НЕМА!
МАСТИКА ИМА!
или:
Наместо УЗО служиме МАСТИКА за иста цена!
Со вакви финти Г-6 можат на друг да му продаваат бубрези за мадиња.
Абе финтата на просперирањето на АВС на форумов е на сите да им контрира..Не за друго...:ironija:Да можат да продаваат и муда за бубрези не само бубрези за мадиња
100% сега се јадеш зашто на вас Прилепчани не ви текнало ваква работа туку баш на тоа чкембариштана мораше да им текне и да ги има вака по форуми...ц ц ц
Нас на Прилепчани не ни текнало?Ти знајш шо нас на Прилепчани ни “текнува“?Па ние сме светски рекордери по “текнување“,бе.Знајш дека сега че прајме споменик на најголемиот “текнувач“ на сите времина и невремина на Балкано.Си слушнал за Итар Пејо,е сега за инает че прајме негов споменик,колку цел свет да знај дека нас први ни “текнува“ ако треба на некој да му “текне“.:smir:Да можат да продаваат и муда за бубрези не само бубрези за мадиња
100% сега се јадеш зашто на вас Прилепчани не ви текнало ваква работа туку баш на тоа чкембариштана мораше да им текне и да ги има вака по форуми...ц ц ц