Битола држава!

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување
Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Браво Битола, секогаш сте биле подобри од другите! Напред!~

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.983
патриотизмот ти е коа мислиш дека си способен да живееш од воздух и комунална вода.
ова е дефиниција за патриотизам дефинитивно се согласувам, само на сите не им е јасна баш у целост некои мислат дека патриотизам е да вееш знаменце на плоштад и да се курчиш по форуми криејќи се зад мониторот а надвор да се криеш и при најмало испукување на било каква огнострелна направа.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
A финтата дека зборот (НЕ) на Грчки значи (ДА),вам всушност ништо не ви значи?Ептен големи патриоти сме биле.:kesa:
A oва веќе ми наликува на некоја психолошка особина која претежно се нарекува ЛУДИЛО.
Кажи ми ти за тоа НЕ што на грчки значи ДА, дали е напишано во ГРЦИЈА или е напишано ВО МАКЕДОНИЈА, каде што НЕ значи НЕ (освен кај жените:)) а ДА значи ДА....чукни главата малце, и ти ако си од Прилеп немора да кењаш по Битола затоа што направиле нешто што фала курцу личи на нешто.
Ебате комплексите на кило и шесто ебате

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Добро е Битолчани. Од секогаш имало патриоти во тој град.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Така треба!
Браво за битолчани!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.692
A финтата дека зборот (НЕ) на Грчки значи (ДА),вам всушност ништо не ви значи?Ептен големи патриоти сме биле.:kesa:
АВС, мора на се да се најдело мана..:ironija::ironija:Голем,јас викам ништо не ти се погаѓа ама никој не ми верува..Инаку, овој потег на битолчани е за поздрав, и за респекитрање, ама факт е дека многу има и што не го следат овој пример, напротив, ги пречекуваат грците со широко отворени раце, за да остават по некое драхмиче..:ironija:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Браво за Буре, секоја чест!

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
ова е дефиниција за патриотизам дефинитивно се согласувам, само на сите не им е јасна баш у целост некои мислат дека патриотизам е да вееш знаменце на плоштад и да се курчиш по форуми криејќи се зад мониторот а надвор да се криеш и при најмало испукување на било каква огнострелна направа.
ако не ви чини да бидите патриоти бидете нацисти или фанатици шо да ви речам

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Браво за кафанава алал да им е добар потег,али ова е препорачливо за сите не се само за Битола-мора да се покажува непријателство и тоа отворено према Грци на секое поле каде и да се мкнат и да се во државава да се осеќаат како непожелен вишок...
Битола,Гевгелија и Струмица поготово,мене срце ми се пара што и тие маалски курви и циганките им даваат пичка за еден ваучер или за иљадарка,ова бес од Нато и лош набои кур се стресе да не изветрее ко да не било мора малце кичма да се покаже и систематски да се избацат од овде
....е така sd

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Алал вера за потегот али тоа не менува ништо...давале не давале узо светот сеуште не знае како ФИРОМ и сеуште не сме членка на нато

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
АВС, мора на се да се најдело мана..:ironija::ironija:Голем,јас викам ништо не ти се погаѓа ама никој не ми верува..Инаку, овој потег на битолчани е за поздрав, и за респекитрање, ама факт е дека многу има и што не го следат овој пример, напротив, ги пречекуваат грците со широко отворени раце, за да остават по некое драхмиче..:ironija:
E па од утре нека напишат убо на Битолски:

УЗО НЕМА!
МАСТИКА ИМА!

или:

Наместо УЗО служиме МАСТИКА за иста цена!

Со вакви финти Г-6 можат на друг да му продаваат бубрези за мадиња.:toe:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
E па од утре нека напишат убо на Битолски:

УЗО НЕМА!
МАСТИКА ИМА!

или:

Наместо УЗО служиме МАСТИКА за иста цена!

Со вакви финти Г-6 можат на друг да му продаваат бубрези за мадиња.:toe:
Да можат да продаваат и муда за бубрези не само бубрези за мадиња:)
100% сега се јадеш зашто на вас Прилепчани не ви текнало ваква работа туку баш на тоа чкембариштана мораше да им текне и да ги има вака по форуми...ц ц ц

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.692
100% сега се јадеш зашто на вас Прилепчани не ви текнало ваква работа туку баш на тоа чкембариштана мораше да им текне и да ги има вака по форуми...ц ц ц
Абе финтата на просперирањето на АВС на форумов е на сите да им контрира..Не за друго...:ironija:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Нас на Прилепчани не ни текнало?Ти знајш шо нас на Прилепчани ни “текнува“?Па ние сме светски рекордери по “текнување“,бе.Знајш дека сега че прајме споменик на најголемиот “текнувач“ на сите времина и невремина на Балкано.Си слушнал за Итар Пејо,е сега за инает че прајме негов споменик,колку цел свет да знај дека нас први ни “текнува“ ако треба на некој да му “текне“.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom