- Член од
- 23 март 2007
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 62
Треба да се има точна дефиниција за курва (без наводници) па да се направи точна спредба и да си кажам јас дали сум „курва“ во кревет. Има луѓе шо под терминот курва сметаат - особа која наплака за секс, и тоа „курва“ го гледаат навредувачки. Ама претпоставувам темата се однесува за „курва“ у смисол за експериментирање во сексот, исполнување на сексуални фантазии на партнерот и слично. И кога под курва во кревет се прифаќа тоа последното не сфаќам кај е лошото.Друго шо сакав да кажам е дека незнам шо се подразбира под дама у кревет, незнам за вас ама јас сега кога пробав да го замислам поимот дама у кревет и ми се створи слика на госпожа т.е. слика на секс со глума у стил ај да си играме на жртва и пожарникар кое според мене исто така спаѓа во однос на „курва“ ама па добро може да е тоа само до мојот расипен умНајсериозно сакам некој да ми го објасни поимот дама во кревет
Еве еден исечок од една серија што гледам.
Многу е убаво чувството да се биде она што не си, па макар и на еден форум, можност која ни ја дава нашата кајгана. Сигурно душичката ти е многу спокојна претставувајќи она што не си, способна курва која со овој пост ќе заработи многу поени зелена репутација од машката елита на дупачи, исто задоволени преку златниов ни форум....
Дури и клип внесе во твоето излагање, за кој ти изразувам јавна благодарност од сите кајганџии...
А за твоја информација, дамата знае да биде добра не само во кревет, ами во сите свери на животот, за разлика од курвата каде основниот мотив и движечка сила е ширењето нозе...