Како живеат сега Бугарите во Европска унија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Glupiat administrator da prestane da mi trie postovete i slikite koi gi stavim.. Ova tma e za Bulgaria i si4ko sto se gradi i pazviva e del ot jivota..
I da gi triete -sogradeneto pak ke ostane.:smir:
Znam shto sakate da se pishe samu kakva mizeria i cigania e vo Bulgaria , i propagandistite vi slagat sliki na indiiski prosjaci ..
Da ,ama ne drugari ,tka ne stava..

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Glupiat administrator da prestane da mi trie postovete i slikite koi gi stavim.. Ova tma e za Bulgaria i si4ko sto se gradi i pazviva e del ot jivota..
I da gi triete -sogradeneto pak ke ostane.:smir:
Znam shto sakate da se pishe samu kakva mizeria i cigania e vo Bulgaria , i propagandistite vi slagat sliki na indiiski prosjaci ..
Da ,ama ne drugari ,tka ne stava..

So seto uvazenie,ama ko gledash deka ne pominuvash na makedonski forum,sto voopsto barash tuka????? A???

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Член од
22 февруари 2009
Мислења
746
Поени од реакции
35
ФОРМИРААТ КЈУ КУКС КЛАНОВИ ,ГИ ТЕПАТ ЦИГАНИТЕ, ТУРЦИТЕ НЕСМЕАТ ДА СЕ ИЗЈАСНУВААТ ДЕКА СЕ ТУРЦИ ,МУ ГИ МЕНУВААТ ПРЕЗИМИЊАТА, НЕ ПРИЗНАВААТ ОМО ИЛИНДЕН ПИРИН, НЕ ПРИЗНАВАТ МАКЕДОНЦИ
ЖИВЕАТ СО 200 ЕВРА А МИСЛАД ДЕКА СЕ ШВАЈЦАРИЈА НА БАЛКАНОТ:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pusk:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ај стварно да видиме како живеат Бугарите во ЕУ, почнувам со линкови а без слики бидејќи комшиите ќе ме обвинат дека сликите се од Индија :baeh:.
Poverty In Bulgaria
Poverty In Bulgaria 2
Poverty In Bulgaria 3 овде читајте добро кои националности живеат во Бугарија :helou:
Што Работат Бугарите Во ЕУ
Кого Мразат Бугарите

Член од
14 септември 2009
Мислења
118
Поени од реакции
9
Атомчо наште цигани си ги знаеме. Даи да видиме ваште цигани как живеат. Ааа вие сигурно немате.

Член од
18 март 2009
Мислења
375
Поени од реакции
7
Zarem mislish deka makedoncite ke si padnat na g*zot ko ke go vidat ova??? Mislish deka gi interesira?

Bog da cuva,tc,tc,tc...
Епа като гледам името на темата - Како живеат сега Бугарите во Европска унија? , би требало да ви интересира или таа тема е отворена само со една цел - да се покаже дека живееме зле :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Атомчо наште цигани си ги знаеме. Даи да видиме ваште цигани как живеат. Ааа вие сигурно немате.
Епа напиши Macedonia Roma на www.google.com и види какви слики ќе ти даде и ќе знаеш како живеат Македонските Роми?

Епа като гледам името на темата - Како живеат сега Бугарите во Европска унија? , би требало да ви интересира или таа тема е отворена само со една цел - да се покаже дека живееме зле :)
Никој не кажа дека живеете зле ама не живеете и толку добро колку што презентирате :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ние не сме расисти како вас и не ги бркаме :smir: а и не сме во ЕУ така да можат само да ни прднат на онаквото :vozbud:

Член од
20 октомври 2008
Мислења
216
Поени од реакции
6
Наши морјаци заложници на товарен кораб в Италија

"Сопственикот е Бугарин, со кој повеќе од месец немаме контакти. На почетокот си контактиравме преку електронска пошта со жена менаџер од Варна, но и таа исчезна. Покрај тоа прашање на време Бугарите ќе ги оправим, бидејќи се од страна на ЕУ, но на одборот има три Украинци, кои се проблем ", вели Дон Артур Jежjорек

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom