LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726

па овој вампир ја направи таа држава до вчера за да патуваш од Софија до некое село ти требало пропусница. А сега се во ЕУ и не учат на демократија:pos2:
Еј немој така да си го вреѓаш народот, па нели бевме един народ во две држави. :pos2:Сега тук и без две ц'рвени си оправјам вашите девојчинја.Но за жалост и в леглото не ги бива.Смр'дливи като прасета
Ама затоа вашите се топ.. Затоа уживаме да ги топориме.Сега тук и без две ц'рвени си оправјам вашите девојчинја.Но за жалост и в леглото не ги бива.Смр'дливи като прасета
Сега тук и без две ц'рвени си оправјам вашите девојчинја.Но за жалост и в леглото не ги бива.Смр'дливи като прасета
Да не пишувам пост за џабе ај само прочитај ми го потписот...Сега тук и без две ц'рвени си оправјам вашите девојчинја.Но за жалост и в леглото не ги бива.Смр'дливи като прасета
Знам зато се отепаја студентите од Македонија од секс со бугарките ваши.:back: (оти на бугарите пошто сте татари ви бил мал алатот).Сега тук и без две ц'рвени си оправјам вашите девојчинја.Но за жалост и в леглото не ги бива.Смр'дливи като прасета
Б'лгарскијат етнос е с'ставен в периода 6-9 век като смес от славјани, праб'лгари и траки- преобладавашти са славјаните, праб'лгарите дават името на етноса.
Фанал си ме ти на мене за ташако :baeh:, можам се да ти документирамТоа татари са? :pos2:
Помниш ли кога те фанах да лажеш за написаното во WORLD HISTORY од Geoffrey Barraclough во издание на TIMES? Те нарекох лажец а ти само скимтеше!
Помниш ли кога те фанах да лажеш за граничните премини на кои от бугарите барали пасоши? Те нарекох лажец и ти не можа "г'к" да кажеш.:baeh:
От сите слики само втората е правена во Бугариjа. Кога си лажец си за цел живот. :helou:
Види, сега дечко, кога бараш правда за една земjа, не се бара во Google Images от со FUNNY BULGARIA или со POVERTY IN BULGARIA! Зоштото освен лажец ке станеш и неук и заблуден.
Искрено не ми се зборува за историја на овој подфорум, ќе ми извини Мисирков али на ова не можев да премолчам .Интересно е како така помоќни од Словените, се измешале со нив, дури и го зеле нивниот јазик.
Ај стави си прстот на главата и размисли, тоа го има кај вас ама не е за вас туку за странските туристи, за вас само нудистичка плажа па таму шетајте ги вашите голи ташаци