Лажна надеж

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум давала лажна надеж, според мене тоа не е фер.
Давањето лажна надеж е поигрување со чуствата на другиот, мене тоа ми е ниско и подло.

Јас сум од најлошиот вид! Јас сама на себе си давам лажна надеж, со другите сум искрена. Тоа ми е огромен проблем, можеби и најголем! Иако ја знам целата ситуација, јас пак си давам лажна надеж дека можеби работите не биле онакви какви што јас сум си ги перцепирала и дека можеби нешто ќе се промени. :cry:

и дадов надеж на бивша ми само заради тоа што ми дојде онака..ресположение за секс,и се разбира да и се одмаздам за тие шитови што ми ги правеше :)

Мислиш дека си нешто поголемо факер ако си го напраел тоа?

Мислиш дека си нешто поголемо факер ако си го напраел тоа?

Кругот се сврте,она порано така ме е*еше со таа надеж со што ме повредуваше и ме правеше да скренувам,после одкога кругот дојде на моја страна треба и ја малце да вратам.

Лажна надеж не давам, зашто кажувам или пак преку мое однесување покажувам, како стојат работите,дека го гледам ко другар или нешто повеќе.Не сакам да пуштам водички од кои после глава боли.
А провалувам кога некој пробува да ми дава лажна надеж, и се тргам зашто е џабе губење време со него.

Е ова ми беше многу лоша навика во средношколски денови. Обожавав да пуштам водички и на крај баап, ништо од бизнисот. :LOL:
Сега од овој агол можам да кажам дека тоа било многу злобно од мене. Да си поигруваш со туѓи чуства за полнење на сопственото его не е ни најмалку хумано. Ама тоа е. Сите правиме грешки. Младост-лудост.

Лажна надеж само самата можам да си давам, зошто со повеќето што сум била сум знаела каква е ситуацијата.. а надежта што сум ја имала за повеќе била само плод на мојата имагинација.
Тоа е најлошо кога сам ќе си даваш надеж и на крајот ќе се разочараш.. :unsure:

Никогаш не сум дала лажна надеж. Секогаш сум била искрена како стојат работите.
А јас сум имала лажна надеж, затоа што си имав навика да си фантазирам. Некогаш било заради одредени постапки од другата страна, некогаш тотално неосновано :D

Imav nekoja si mala nadez , ali podsvesno znaev deka nema nadez ... i se razbira propadna sve toa sega nema nikakva nadez :) Toa e naj bolnoto ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom