- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 1.580
- Поени од реакции
- 39
Бацко не продолжувај, си ја покажуваш малограѓанската култура или некултура како сакаш, свети еднаш МУШТЕРИЈАТА Е СЕКОГАШ ВО ПРАВО... нема да паднам на воето ниво на интелегенција да користам погрдни и навредувачки зборови само ќе ти кажам, таквите поединци ко тебе го прават лошото мислење наше, кон вас охридските (таканаречени) туристички работници.Ви благодарам за грижата... не знам каде не даваат фискална... или можда мене пошо ме знает...лол.. секаде ми давет...лолл... немат врска.. ти вервам...лол
Ви ги прочитав злобните коментари и беа очекувани... но пак ке нагласам.. не мора да идате... вервете ме.. не сте ни нешо добредојдени во епски екстази...
Како ни е - добро ни е,,,, лол... Не е проблем нашата понуда.. проблем е вашата побарувачка (која бај д веј- со 100 евра сакате да се осекате ко во шератон..) лол лол...
Не знам зш не мојме да се разбериме???? Дефиниција за човеков развиток е можноста да бират... имате можност да бирате... за жал е мала... или Охрид или никаде.. пошо од секаде сте сардисани или ви е скапо...така да -- најдете си еден туристички еквилибриум...не мора да дојдете... седите на плус 50 каде што сте и јадете гурабии за нашиот слаб туризам и лош народ(ова не знаев исто дека го имало---лош народ???? уствари и хитлер имал некои такви гледишта_)лол. А оваа тиквава - демек pumpkin...lol/..ке ти кажам само едно...и на бугарите и на румуните им дадоа безвизен режим - демек се дел од ЕУ-лол- и во Лондон ко бев видов дека живеет како шипојте во Стенковац овде---лол--- во парк со шатори...лол - толку од европејските граждани...лол... Исто ке бидете пречекувани секаде... пошо секаде со вашиот стандард сте цигани... така да биди тикво срекна дури ве прибираме уште - зш мојт да се десит и да не ве прибираме ни овде...
И да ве развеселам - да не е се црно... една шега....
Како скопјани вадет кондоми после ебење????
-
-
-
--
-
-
-
-
-
Одговор: - со прдење......лол лол олол л о л ол
Поздрав рокфелерови и плс со овие фаци и муабети не ни идајте....:salut:
Со среќа и многу пари толку одмене на темава, на човек на сила моеш даму земеш, да му дадеш у никој случај