Цицка!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Балони, балони, петарди......

Грозно...
Ама 99% сум сигурна дека е монтажа. Природно не може толкави да и пораснат, а не верувам дека е толку луда за да стави толкави силикони. :wink:
А ако е точен тој 1%, ако ставила толкави силикони (бидејќи нема шанси природни да и се), тогаш е луда...ама ништо не би можело веќе да ме зачуди денес.

Грозно...
Ама 99% сум сигурна дека е монтажа. Природно не може толкави да и пораснат, а не верувам дека е толку луда за да стави толкави силикони. :wink:
А ако е точен тој 1%, ако ставила толкави силикони (бидејќи нема шанси природни да и се), тогаш е луда...ама ништо не би можело веќе да ме зачуди денес.

Ти па место да се смееш, само наоѓаш нешто :nesum:

ej abe ovaa ima cicka kolku glavava moja:pos::pos::pos::pos:

Одвратно:nesum:

парам парче:pos: :pos:

Изгледа наместо силикон, ставила олово :baeh: Оваа можи човек да убие со една цицка, па со двете да не спомунвам. Недај боже “тост“ да ти направи, има умот да ти се сомели, ѕвезди 2 недели да гледаш.

Ова го гледав во петоко на точка мислам, и не можев да си верувам на очиве. Ова бугариве значи...:pos:

Ја дефинитивно не би се рчкал со оваа расцицленава :) Недај боже ми плесне цицка фаталити ќе ме откости.Btw како не и смета толкав цицепс да го шета цел живот :):)

Аууу цицки беееееее.... ладно оружје ова повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom