Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Утакмицата се игра во среда дефинитивно зошто е така незнам ама очекувам Фени да изигра далеку подобро од вчерашниот дуел понесен на криљата на навивачите секако инаку се очекува многу поовеќе народ во Јасмин околу 3000 души пошто во вторникот се чекаа матурски а и Лозарите се очекува да бидат побројни ако не победиме е тогаш најебали смо.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
И некни беше пуно ама на срека тепаате пак.... интересно ке биде..ако тепаме тама (дај боже)збогувајте се со титула.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Moe mislenje deka vo Sreda natprevarot ke bide klucen.Mnogu raboti mozat da stanat pojasni...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Moe mislenje deka vo Sreda natprevarot ke bide klucen.Mnogu raboti mozat da stanat pojasni...
да да, натпреварот во среда е од големо значење и за двете екипи. со победа Фени ќе има 3 победи и ќе му недостига уште една победа за шампионска титула, но со победа на Струмица ќе дојде до изедначување и Струмица ќе ја преземе предноста на домашен терен, па може да дојде до целосен пресврт.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
е тва е важното тама да добииме утакмица и тука да поведаме 3-2 и тама да не тепат 3-3 и тука знаате барем какво кее последната утакмица и шо атмосфера ке има па фени можда и ке тепа.ама да почекаме до среда па да видаме

Член од
28 март 2008
Мислења
210
Поени од реакции
0
najozbilno li ke nema direkten prenos,kolku sto procitav vo predhodnite postovi

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Пренос Нема! Сакале да одложат за др ден за да има пренос ама ништо наште нејкат да слушнат за одложување! Ке слушнате колко колко на крајо.:baeh:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Нема пренос ама одиме ние, за титула се работи бре како може да не отидеме

Член од
28 март 2008
Мислења
210
Поени од реакции
0
a jas so sigurnost mozam da vi kazam deka feni ke gubi vo strumica,za da pobedi vo kavadarci i da ja slavi pobedata pred kavadareckata publika
moe mislenje e toa :salut:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Многу луѓе така мислат ама ќе видиме

Член од
28 март 2008
Мислења
210
Поени од реакции
0
jas sepak ne gubam nada,znam deka feni ke ja ima itulata vo race :toe:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
abe aj ne tresete gluposti
feni da rizikuva titula za edna ne taka golema glupost
ako mu ja pusti tamu i tuka strumicani da imat sreka sto pravime?

V

Viktoranius

Гостин
Хехе, па и да не ни ја пуштите тука, ние си ја зимаме секако победата во Струмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom