Sto i da e,super igrac e ...:smir: I vo sreda +so negova pomos ke ve dobieme 100% sum siguren.:cug:dobro sea se vrakja latovic, i veke ne se ramnopravni ekipite kako sto bese na predhodnite 2, (inaku vo vrska so nego pred nekoj den se otvori muabet za nego, i jas tvrdev deka e musliman, greska sum bil srbin e)
Абе сооти е србин ѓоа во србите нема муслимани или така наречени народски цигани мене името не ми е православно сепак мислам дека е муслиман иако тоа ништо не мења човекот е прав ѕвер под кошевите или позиција 4 која најмногу му лежи.:salut:dobro sea se vrakja latovic, i veke ne se ramnopravni ekipite kako sto bese na predhodnite 2, (inaku vo vrska so nego pred nekoj den se otvori muabet za nego, i jas tvrdev deka e musliman, greska sum bil srbin e)
Sega ke ti objasnam zosto Kitzoulis si zamina od Strumica...Kiculis zemase solidna plata,no ocigledno mu bese malko i se dogovorija da zema malku pogolema ...No vo posleden moment Strumica potpisa so Dime,no nemaa namera da se oslobodat od Kiculis,toj se isplasi demek Dime ke ja ima minutazata ne toj i zamina vo Kipar kaj Stratos vo Apolon,sega mislam deka ti e po jasno...zaso go izbrkavte kitsulis ne mi e jasno igraciste bese, ili hadjivasilev (mada koga igrase u mzt bese poslab od despotovic ama ajde kaj vas dobar bese) ne bidi siguren nikad ne se znae baska sea e so publika u sala ke grmi kaj nas
Хадџивасилев му емногу голема грешка што го суспендираа а за Китцулис мислам дека сам си замина човекот пошто си бараше поголем предизвик а и парички он најверојатно не очекуваше дека оваа сезона нашата лига ќе биде оволку силна.:salut:zaso go izbrkavte kitsulis ne mi e jasno igraciste bese, ili hadjivasilev (mada koga igrase u mzt bese poslab od despotovic ama ajde kaj vas dobar bese) ne bidi siguren nikad ne se znae baska sea e so publika u sala ke grmi kaj nas
Abe luge razberete za nedisciplinirani igraci nema mesto vo KK Strumica.:nenene: Nie mozeme da go vratime sega ama fintata e so covekot raboti kako kelner:pos2: ,i nema trenirano mnogu vreme.Хадџивасилев му емногу голема грешка што го суспендираа а за Китцулис мислам дека сам си замина човекот пошто си бараше поголем предизвик а и парички он најверојатно не очекуваше дека оваа сезона нашата лига ќе биде оволку силна.:salut:
Хаха озбилно ли е келнер? Можам да го замислам Хаџивасилев келнер..Abe luge razberete za nedisciplinirani igraci nema mesto vo KK Strumica.:nenene: Nie mozeme da go vratime sega ama fintata e so covekot raboti kako kelner:pos2: ,i nema trenirano mnogu vreme.![]()
Aha nekade vo Stip,Radovis taka razbrav.Хаха озбилно ли е келнер? Можам да го замислам Хаџивасилев келнер..![]()
Ne si greska,taka e.:smir:Во финале со фени почнуваме 1-0 за нив, а првата утакмица во Кавадарци се игра или грешка сум?![]()
Eve ke vi kazam i edna inofrmacija sto mozebi ne e za kazuvanje no neka e..:smir: Ako ostane Kadija trener na Strumica,najverojatno Agoc ke dojde vo Strumcia...Kadija imal raboteno vo poveke klubovi so Agoc i veli deka saka da go ima vo timot,makar i kako izmena:smir:ti kazav ja deka imate objektivno pojaka ekipa, mzt da imase na klupa barem dvajca poise i centar (ama vo vistinska smisla na zborot) ne znam kolku vreme vo mzt nema dojdeno visok korpulenten centar. agoc e 4 i normalno e sto ne moze da se cuva so latovic. posleden takov igrac kako sto go opisav sea e frejzer johnson. deckoto bese preku 2 i 10 i imase 120 kila. upravava nosi samo krila i plejovi, namesto hill i smith mozese da donese prosecen srbin centar no toa e, drugata sezona valjda ke bide podobro
Eden od moite omileniriste ti e omilen igrac be?