- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
Ќе се радуват уште 2 утакмици, после ќе гледат финале пред телевизорот.
ova ti bese dobro ti simnuvam kapa nema sto:pos2:
Ќе се радуват уште 2 утакмици, после ќе гледат финале пред телевизорот.
oni moze nema da imaat no nie ke imame :jaj:Ако за ова се однесува на нас:
Кога ќе имате ваква екипа
http://img247.imageshack.us/my.php?image=dsc00250dl4.jpg
http://img409.imageshack.us/my.php?image=dsc00251yh2.jpg
Кога ќе имате вакви резултати со вакви тимови
http://i28.tinypic.com/w9eb87.jpg
Кога ќе осетите ваква атмосвера и ваква утакмица за која збори уште цела македонија
ЌЕ ПРАИМЕ МУАБЕТ.
Нашето пак ќе си дојде.
Знаеш што.Уште 5 сезони да имате ваква јака екипа( а нема да имате ) и уште 5 сезони МЗТ да има ваков мизерен тим нема да ја достигнете таа слава.А ич да не зборам на навивачки план.На полуфинале 20 души....Може да сонувате само дека некогаш ќе го имате тоа што го има МЗТ како клуб...Не се фали со резултати пред 15 и повеќе години. За Критичар !
Лозарче можеби ќе имате за 5-6 години. За овој над мене !
Пенал за Барселона шутира Месиии и води Барселона 1-0. хаха
Барем имаме шампионска титула, џабе ви е толкаво постоење кога немате титула. Секоја ви чест за славата со Реал Мадрид, и за навивањето, ама за другото не зборувам.ma oni nemozat ni da sonuvaat takva ekipa i takvi uspesi
Ami pa da bides sesti vo edno takvo prvenstvoe pa vie koga ke gi tepate evropskite sampioni da mi se javite, togas mzt koga gi tepaa real madrid bea evropski sampioni a ne da mi se falite so edna titula u domasno prvenstvo so nikakov kvalitet
Ок де го победиле реал пред 150 години, и сега со тоа ќе се правдате што денес сте многу слаби! Кога сте слаби.. слаби сте..e pa vie koga ke gi tepate evropskite sampioni da mi se javite, togas mzt koga gi tepaa real madrid bea evropski sampioni a ne da mi se falite so edna titula u domasno prvenstvo so nikakov kvalitet
Алал да ти е. закон си, најреален од лозарите.Ami pa da bides sesti vo edno takvo prvenstvo
BAREM MALKU DA SE METNESE NA NEGO...Алал да ти е. закон си, најреален од лозарите.
Абе Торко, доста изиграваш полицаец на темите на баскет фан клуб. кажи ми кога не сум бил реален во однос на вашето навивање, знам дека сте најјаки во Македонија во тој поглед, ама и за тимот кој го имате да бидеме реални, реков во еден мој пост бравос и алал да ви е за тоа како сте ја претставиле Македонија на кошаркарски план, ама кога ви реков дека немате шампионска титула во Македонија велите дека Струмица станала шампион во клошарска лига, епа реалноста е дека вие сте шести во клошарската лига (според вас). и ме интересира кога ќе победите некој тим со 50 разлика на негов терен. Сетете се Струмица што ви направи во Јане Сандански.BAREM MALKU DA SE METNESE NA NEGO...
абе зборот ми беше за нашата лига, Атанасе токму за тоа беше реален, а ти ми велиш барем и јас да сум бил реален, друг пат читај и памти подобро. џабе ви е историјата (таа поминала) гледајте ја сегашноста. немате титула, и сега сте 6-ти во таа никаква лига. Не го менувај текот на муабетот, а уствари и овде нека преќине.a pa ti kazi mi ja koga ne sum bil realen i ne sum ti kazal deka strumica ima mnogu pojaka ekipa od mzt...ako ti nekoj drug rekol za klosarka liga deka bila strumica najjaka ne mi zbori mene zbori mu na toj so ti kazal a za toa deka ne tepavte so 50 nemoj mnogu da se falis ima mnogu ekipi so go jadele 50ce pa nikomu nisto