V
Viktoranius
Гостин
А на полувреме Тачи сакал да се испразни салата затоа што му било скандирано албанец.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
najdobro da vikate kosovo je srbia pa moze ke vi se kace na tribina:helou:ај нека го праша некој од фамилијарните како сака нивниот сакан мујо да му викаме следната утакмица
ние ќе му скандираме МАКЕДОНЕЦ ама он пак ќе е навреден
да не сака случајно косовар ?
abe ti mnogu jak?А незнам зошто се вреѓа кога и без тоа е албанец ? Ауу ќе го распукнам другата утакмица![]()
abe ti mnogu jak?
abe mene me boli kur on so se lutel dali e Albanec ili ne e a neznam so ti e moabetot so izigravame slugi na feni nemoze vie da se praite serifi vo strumica vidovte deka na poluvreme bese tesno i nemavte lek pa ajde pukni po najdobriot taka!!!!!Да.
И не треба да се лути, албанец си е и албанец ќе си остане тава треба да му е јасно. Иначе незнам зошто изигравате слуги на Фени, кога и без тоа немате тим за шампионска титула.
abe mene me boli kur on so se lutel dali e Albanec ili ne e a neznam so ti e moabetot so izigravame slugi na feni nemoze vie da se praite serifi vo strumica vidovte deka na poluvreme bese tesno i nemavte lek pa ajde pukni po najdobriot taka!!!!!
Pa sekoj ke pukne po pederce koe koga bese vo Strumcia pred 5-6 godini (neznam tocno kolku)ne igrase ni 1 minuta,a preku den stana nekoja zvezda i se zamisluva....:nesvest: Dete koe do cera igrase ulicen basket,sega ke pcue po Grne?TACI?koj do cera igrase niz kosovskite ekipi dojde ovde pcue po site sudii i nisto kako nikoj da ne go slusa siptarceto:nenene: taka veke nemoze,ama najmnogu me boli koga nikoj ne vidol kako Grne go udril na Jane a site zborat,ama neli Jane e car.....abe mene me boli kur on so se lutel dali e Albanec ili ne e a neznam so ti e moabetot so izigravame slugi na feni nemoze vie da se praite serifi vo strumica vidovte deka na poluvreme bese tesno i nemavte lek pa ajde pukni po najdobriot taka!!!!!
KFM preteruva,5.000 iladi evra kazna za Strumica e so magaarto da ne gi sere tii pari?c.c.c.c Ah,momickata Jane go udrija auuu....Taci pederceto se luti za Albanec,epa Albanec si e ebem mu mater.
abe mene me boli kur on so se lutel dali e Albanec ili ne e a neznam so ti e moabetot so izigravame slugi na feni nemoze vie da se praite serifi vo strumica vidovte deka na poluvreme bese tesno i nemavte lek pa ajde pukni po najdobriot taka!!!!!
Еве ти ја мојата теорија.
Во исто време со натпреварот Струмица - МЗТ се одигруваше и натпреварот Фени - Работнички. Фени беа притиснати цела утакмица така што Кол и Гоцевски неможеле да мрднат од под кошот бидејки биле притиснати од Работнички. И кога виде Фени дека неможе против Работнички ( барем не на таа утакмица ) бидејки како што кажа Струмикс, Емил Рајкович е прочитан како буквар, и тогаш господинот Амир кој е член во раководството на КФМ, сигурно има замешано прсти со инцидентот што се случи во Струмица, со намера Струмица да биде казнета и МЗТ да ја земе службено утакмицата, и со тоа да дојде до полесен противник во финалето. Е тука сигурно имат замешано прсти и вашата управа за да му помогне на господинот Амир и прават инцидент со кој ги обвинуват нашите кошаркари.
Се прашувам само што ли нема да направи Амир додека не ја однесе титулата во Кавадарци ?