Неуспесите на Груевски

• Креатор на темата Креатор на темата theprince
  • Време на започнување Време на започнување

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Локација
Утопија
Веб-сајт
www.facebook.com
Во Реед, Груевски пак ке биде премиер, Вмро пак ке биде на власт, но освен пофалби и паѓање во несвест за тоа како убаво ни ја водат државата тука може да му дадете некој критика или кои се нештата кои ги сметате како неуспех на Груевски

П.С. БИДЕТЕ РЕАЛНИ

Ајде бе доста да се препуцавате партиски. Ќе јаде клуч темава брзо.

Па гледам секаде само го фалат Гвујо редно е да видиме и кои се неговите неуспеси....може има и некој што има и поинакво мислење

Па гледам секаде само го фалат Гвујо редно е да видиме и кои се неговите неуспеси....може има и некој што има и поинакво мислење
имаш гарантирани 14 поста , немај гајле , еве сега ке дојде главниот лик од БУШАВА АЗБУКА да боцне со прстот за почеток , и нешто од шума евентуално , кавказки големи мисли од малиот мозок :pos:
Никола Груевски
bar2-l.gif
bar2.gif
bar2-r.gif
67 74.44% Радмила Шекеринска
bar3-l.gif
bar3.gif
bar3-r.gif
2 2.22% Лилјана Поповска
bar4-l.gif
bar4.gif
bar4-r.gif
6 6.67% Тито Петковски
bar5-l.gif
bar5.gif
bar5-r.gif
0 0% Мендух Тачи
bar6-l.gif
bar6.gif
bar6-r.gif
3 3.33% Али Ахмети
bar1-l.gif
bar1.gif
bar1-r.gif
2 2.22% Стојан Андов
bar2-l.gif
bar2.gif
bar2-r.gif
0 0% Бранко Црвенковски
bar3-l.gif
bar3.gif
bar3-r.gif
10 11.11%

Груевски е крив што цената на нафтата 2002 година беше 20 долари барел а сега е 120.

Груевски е крив што цената на нафтата 2002 година беше 20 долари барел а сега е 120.

Животниот стандард не е во директна зависност од цената на нафтата на светската берза. Индиректна зависност можеби постои, но...

Или цената на оризот за година дена од 200%, и за тоа е крив он.

2. Разнебитувањето на Клинички центар-Скопје

Ова веројатно поради климатските промени (суши, поплави,пожари итн.)

За клинички центар неможам да кажам ништо зашто незнам.

Али за животниот стандард(кој го спомна погоре!), кој е директно зависен од глобалните токови, и светските берзи. Тоа е очигледно, за оној кој сака да го види.

Во тој поглед не ми се сфиѓаат СДС зашто ништо не предлагаат некои конкретни мерки, туку само го зборат она што цел свет го гледа.

Животниот стандард не е во директна зависност од цената на нафтата на светската берза. Индиректна зависност можеби постои, но...

Ako ne si znael, standardot zavisi glavno od energensite, naftata i gasot, zosto za sekoe proizvodstvo potrebni se gas ili nafta.

I da imas 100m2 bavcice, motorceto za crpenje voda i traktorceto ti rabotat na nafta, a da ne zaboravime deka poveke od 70% vo industriskoto proizvodstvo vo trosocite vleguvaat energensite.

Mora nekoj ''expert'' od SDS da te poducuval deka nema povrzanost megju standardot i vkupnite trosoci so cenata na energensite.:pos:

За клинички центар неможам да кажам ништо зашто незнам.

Али за животниот стандард(кој го спомна погоре!), кој е директно зависен од глобалните токови, и светските берзи. Тоа е очигледно, за оној кој сака да го види.

Во тој поглед не ми се сфиѓаат СДС зашто ништо не предлагаат некои конкретни мерки, туку само го зборат она што цел свет го гледа.

Saso 82, ич уво не ме боли за СДСМ...Темата и не е за нив...Јасен е насловот, нели ? Јас сум граѓанин и од мој аспект ги кажувам неуспесите. Можеби мнозинството не се согласува со мене, па го сметаат Груевски за успешен и поради тоа ќе му ја дадат довербата на следните избори...Но, да останеме на темата.

2. Разнебитувањето на Клинички центар-Скопје

Ова веројатно поради климатските промени (суши, поплави,пожари итн.)

Klinicki centar samo se sreduva po haosot sto go napravi SDS izminatite godini. So posebna uprava na sekoja klinika, ke ima stroga kontrola na site trosoci i pravilna raspredelba na trosocite i investiciite, a ne mestenki i kupuvanje oprema, lekovi i servisiranje so 1000000000000% povisoki ceni od realnite, no od SDSM firmi.
Do 2007 klinicki propagase, nemase nikakvi investicii i renoviranja, a zgora na se` nemase osnovni uslovi & sredstca za rabotenje.

Ako ne si znael, standardot zavisi glavno od energensite, naftata i gasot, zosto za sekoe proizvodstvo potrebni se gas ili nafta.

I da imas 100m2 bavcice, motorceto za crpenje voda i traktorceto ti rabotat na nafta, a da ne zaboravime deka poveke od 70% vo industriskoto proizvodstvo vo trosocite vleguvaat energensite.

Mora nekoj ''expert'' od SDS da te poducuval deka nema povrzanost megju standardot i vkupnite trosoci so cenata na energensite.:pos:

Едно јасно и недвосмислено прашање за тебе bitushanec:
Дали секој, кој на било каков начин се дрзне да ја критикува политиката на Груевски во некој сегмент, според тебе е СДС-овец ?:uvo:

Еве од мене еден неуспех. Тоа е што не засега не сме ангажирале, американска ПР-агенција, и во исто време и лоби-агенција, кој би ја бркала работата за нас. Па без разлика на цената колку кошта.

Тоа подразбира, текстови во најреномиранете весници, кои ние би ги пишувале, репортажи по СНН,НБС,ФОХ,...кои би ја претставувале Македонскта вистина во проблемот со Грција. Некои факти треба да му ги изнесеме на светот, зашто вистината е на наша страна. Нешто слично како што направија Албанците и Хрватите за време раније.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom