Ајде да свршиме заедно! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
StenmarC напиша:
Macedalien напиша:
Најискрено кажано многу ретко ми се случува да не свршиме заедно. :oops:

Хмммм чекај сеа. Како свршувате па вие у исто време не ми е јасно :lol: :lol:

Ти одговорив синоќа на Ирц ама пак ќе ти одговорам : со ”координација” на активноста на простатата. :wink:

Тоа се учи со тек на време : по едно 6-7 месеци активен сексуален живот. Не е баш ”до секунда прецизно” ама може да се деси и тоа. Пробај па ќе видиш :oops:

Имам впечаток дека Вест не копира.

Во неколку наврати имам забележано дека се работи за чист плагијат бидејќи кога и да отвориме тема во Љубов и Секс - за два-три дена истата е искоментирана во Вест. Еве го најновиот текст врзан токму за темава :

Симултан оргазам

Се смета дека кога партнерите ќе доживеат оргазам во исто време тоа е суперповрзаност во сексот . Но, тоа ретко се случува, па затоа и вреди да се трудите.

Како да го постигнете: женската треба да размисли колку време и треба за да го постигне. Ако и треба повеќе време одошто на машкото, почнете порано. Ако не можете да свршите само со пенетрација, користете ги и рацете: своите или неговите.

Некои парови дури и го одбројуваат оргазмот заедно: пет, четири, три , дава... буум! Ако доволно се трудите, ќе постигнете резултат - да доживеете истовремен оргазам.

Уживајте!

П.С. За да го прочитате оригиналниот фалсификат кликнете тука. :wink:

Научно докажано.Жените најчесто симулират оргазам отколку што го доживуваат.....

Паааа, се случува во некои 70% од случаите. Тренинг е се тоа! Убавината на долгите (и брачни) врски!

E ubo e da se slucva istovremeno..ama mene mi treba podolgo vreme i malku rabota so race:)

Па не се дешава многу често, али е закон чувство. :helou:

Се дешава....често пати.:)
Подобар оргазам....здравје.:)
Само...ептен контрола сака...за да не дојдат дециња за кратко време, рано ми е уште.:)

На почетокот ич неможевме да се синхронизираме :) се дешавало он да си сврши а јас.... :icon_eek: ама како што си проаѓа времето се подобро и подобро е и почесто свршуваме заедно.За да се усогласам со него мене ми помага подолга предигра иако можам и повеќе пати да свршам...but that's another story :)

Па не дека паѓале договори, ама сме се синхронизирале.. И фино е. Секако. Се гледаш во очи и си у блаженство. Особено ако е долго... Мф, мф. Мерак земски.:pipi:

па кога сакам да се случи заеднички за свршиме се трудам повеке и тоа успева:toe::toe:

Треба да се разбере дека жените се само објекти за донесување на задоволство на мажите.
Жените постојат за да не направат среќни и да одговараат на сите наши потреби, каприци, било што. Земајќи го тоа како основа, нема никаква потреба да се свршува заедно, нужно е да си ебеш додека не свршиш, а ако жената не успее да сврши во периодот кој ти и го даваш, тоа е нејзин проблем и уште еден показател за нејзината неспособност.

Искрено само еднаш сме свршиле во исто време...

Ke moze li nekoj da kaze kako izgledaat zenite koga svrsuvaat? I kako znaat deka zenata ne gi laze deka e svrsila? Kako se obicno ponasaat zenite vo taa situacija???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom