Team Fortress 2

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
И сега неможи на никаков сервер да играм ако го немам оригинало??

Паа.. може на non-steam сервери. Барај на Google.

А види ги Mania северите од Бугарија. Мислам дека тие се non-steam, ама не сум сигурен. Провери си самиот. :smir:

Паа.. може на non-steam сервери. Барај на Google.

А види ги Mania северите од Бугарија. Мислам дека тие се non-steam, ама не сум сигурен. Провери си самиот. :smir:

Неможи пробав и на Маниа серверите и на 20 други сервери и нејки да се конектира.

Неможи пробав и на Маниа серверите и на 20 други сервери и нејки да се конектира.

Можеби имаш различна верзија од таа врз која тие сервери се базирани, па имаш таков проблем. Незнам друго што може да е.

"Invalid Steam key size" - стара ти е верзијата што ја имаш. треба да ја обновиш. (да апдејтуваш). Можи со кракнат Steam.
"Steam validation rejected" или "You dont own this game.. blablba" - Серверот не е кракнат, а ти поврзуваш со кракнат (не купен) ТФ2.
За кракнати сервери,еве една листа.

@Oblivion
Кога ја купиваше ТФ2, ја купи со кредитна картичка? Со картичка од македонскиве банки? Знам дека преку PayPal не можи оти PayPal не ја подржуваат нашава држава (а и останатите од Балканов, освен тие што се во ЕУ).

@Oblivion
Кога ја купиваше ТФ2, ја купи со кредитна картичка? Со картичка од македонскиве банки? Знам дека преку PayPal не можи оти PayPal не ја подржуваат нашава држава (а и останатите од Балканов, освен тие што се во ЕУ).

Од Југотон ја земав. 1700 мислам дека беше тогаш. Скапичко, ама вредеше секој потрошен денар (it still does). :)

Ехехејј, последно што пишав овде беше за Sniper v Spy апдејтот. Од тогаш излегоа 2:
Classless update - се воведе нов начин на игра King od the hill, нови мапи, и ситни измени во правилата
Halloween update - ништо посебно, нови капи и пак правилата (правилата ги менуваат по малку со секој поголем апдејт)

И сега луѓе, се чека да излези т.н. War update на 17ти декември. Се води војна меѓу Soldier и Demoman (војникот против бомбашот)

9 декемви - ден пред војната - овде има едно интересно стрипче. :pos: главна улога е администраторот. Тоа е таа теткицата што известува кога ве освојуваат, освојувате, губите, победувате итн.
10 - почна. а со тоа излезе и мал апдејт на ТФ2 и брои кој колку убиства направил.
11 - први резултати. едната на другата класа и обратно досега имаат направено преку 2 000 000 убиства.

За повеќе читајте од ТФ2 блогот
Засега не се знае кои ќе бидат новите оружја.

Супер апдејт ќе биде ова... Убаво за распустот зимава... Achievement junkies, here I come to get you. :)

Апдејтот излезе на 17ти вечерта по наше време. (Слики од новите оружја на Војникот и Бобмашот)

Исто така, пуштија и бесплатен викенд. Играва можи да се симни бесплатно.
Инсталирате Steam, правите акаунт и играјте.

Безпари е апдејтот, а не играта.

50% попуст има на неа. :)

Има бесплатен викенд, а тоа значи играта можи да се симни и игра бесплатно овој викенд. После нема да можи да се игра. (ќе можи со крак) Еве сега на пример можам да играм на легитимни (не кракнати) сервери.
Во исот време има 50% попуст да се купи за да се игра кога сакаш.

А апдејтите на ТФ2 се секогаш бесплатни.

Ја игра некој играва одовде да се собереме на некое серверче некој ден?
Според мене најдобра мрежна ФПС игра од Valve (подобра и од CS, CS:S L4D и L4D2),

Иначе, ако на некој му требаат ботови, RCBot.

Јас играм. :) Моментално ми е избришена заради формат, ама другиот викенд ќе ја инсталирам, па може да договораме нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom