Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
оф-топик
Кул,ти си во Гејлада???
Кул,ти си во Гејлада???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, што ти падна на памет такво нешто?-оф-топик
Кул,ти си во Гејлада???
Точно, јас ги читам (нивните )весници, зошто се што е поврзано со Македонија ме засега .Сметам дека за ова некој друг треба да не информира(ТВ,весници и сл.) но, тие изгледа не се заинтересирани , па затоа јас ги постирам овде барем според мене најинтересните, за да горе-долу знаеме што се случува таму. Ако некому пречи - кажете слободно- и повеќе нема да пишувам за гејлада .:helou:Онака пошто ни пренесуваш вести од Гејлада поврзани со МК.:smir:
Точно, јас ги читам (нивните )весници, зошто се што е поврзано со Македонија ме засега .Сметам дека за ова некој друг треба да не информира(ТВ,весници и сл.) но, тие изгледа не се заинтересирани , па затоа јас ги постирам овде барем според мене најинтересните, за да горе-долу знаеме што се случува таму. Ако некому пречи - кажете слободно- и повеќе нема да пишувам за гејлада .:helou:
Прашање до вас.
Се надевам дека некој ќе знае да ми одговори, на што се однесува следново.
Грција на 17 јули оваа година ги задолжи сите жители да си го пререгистрираат имотот.
За таа цел обезбедила 76 пункта, во 107 области и сета таа процедура ќе ги чини 35€ , а за паркинг место плус 20€ .
Се прашувам дали ова е поврзано со писмото на премиерот Груевски упатено до караманлис http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=25811 .
Исто така рокот за пререгистрација на имотите им е до
30 септември.
Ви значат ли нешто овие дати????
Мислам дека на крајот на Септември ќе се даде конечен предлог за името. Нешто така збореше Миловановиќ (САД амбасадорката), дека тоа било нешто како „златна шанса за Македонија“.
Баш на Кајгана ја имаше таа вест.
Нешто како после тоа дека Македонија веќе немало да ја има на географските карти или слично. Тоа го чув на телевизија и се насмеав.
NA PR .KOJ I KAKVA STRANSKA POMOSH PROFESIONALNA?Грчката политика е себична, недемократска и националистичка, но во исто време со добра(генијално) осмислена стратегија ( особено во делот на надворешната политика)на која светската дипломатија може да и позавиди и тоа за последните 100 години во континуитет.:nesum:
Домашните стратези и дипломати се недораснати за таа нивна политика и потребна е странска професионална експертска помош .:nesum: