Најстрашните слики и видеа на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата VaskoMK
  • Време на започнување Време на започнување
Имав линк до еден шо си го сече к**о ама го избришале.
:nesum::nesum::nesum:

Еве ви ја најстрашната слика на светот
http://www.mytwinhauntsme.com/
Се работи за како тоа кога во утробата на мајката ќе умре еден од близнаците како цело време се околу нив, а најубаво може да се видат на фотографиите, земете со лупата на сајтот и погледајте ќе ги видите, 2 се.
Абе јас кога го гледав ова од памет ме извади. Сега ја седнувам сестра ми на компјутер и го пуштам клипов, рокам до даска звучници, гасам светло и и викам сконцентрирај се гледај под лупата што ке видиш. и искача тоа гадното дете и оваа мртва ладна ми вика ‘и што сега’. Се изнервирав у ПМ.

Абе јас кога го гледав ова од памет ме извади. Сега ја седнувам сестра ми на компјутер и го пуштам клипов, рокам до даска звучници, гасам светло и и викам сконцентрирај се гледај под лупата што ке видиш. и искача тоа гадното дете и оваа мртва ладна ми вика ‘и што сега’. Се изнервирав у ПМ.

Хахахах сестра ти била бед ес мадафака :) Колкава е? Не сум сретнал некој до сега да не се исплаши од клипов, те. и на мене кога ми ја пуштаа финтата не ме заебаа зошто ми кажаа да ги попуштам звучниците и веќе знаев за што се работи, инаку ќе се извадев од памет :)

Темава е за СТРАШНИ слики и видеа, не за ГРОЗНИ.
Така да, не ставајте слики од мртви тела, аутопсии и слично, инаку ќе бидете санкционирани.

Еве ви ја најстрашната слика на светот
http://www.mytwinhauntsme.com/
Се работи за како тоа кога во утробата на мајката ќе умре еден од близнаците како цело време се околу нив, а најубаво може да се видат на фотографиите, земете со лупата на сајтот и погледајте ќе ги видите, 2 се.
Еј не си здрав!
Срце ми пукна у пм :pos2:

LELEEEEEEEEEEE VISTINA OVA ME ISPLASI!!!PRVO SO ONA SLIKINE MISLEV DEKA NE E NISTO AMA POSLEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!:nesvest:

ako sakate da vidite so e strasno otvorete tuka www.ghostsgalery.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom