Линков го има едно 100000 пати по форумов.
Е ако де, јас го немам видено, може и некој друг го нема видено, кој го видел не мора да го отвора, кој не го видел слободно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Линков го има едно 100000 пати по форумов.
Е ако де, јас го немам видено, може и некој друг го нема видено, кој го видел не мора да го отвора, кој не го видел слободно.

Еве ви ја најстрашната слика на светот
http://www.mytwinhauntsme.com/
Се работи за како тоа кога во утробата на мајката ќе умре еден од близнаците како цело време се околу нив, а најубаво може да се видат на фотографиите, земете со лупата на сајтот и погледајте ќе ги видите, 2 се.

Ваков масакр немате видено нигде. Каки чеченци каки ирачани.
Ваков масакр немате видено нигде. Каки чеченци каки ирачани.
Ova e stvarno neobicno i interesno pustete go glasot posilno za da slusnete.
Uzivajte!

немам храброст да го гледам, а читам коментари дека стварно е scary
ај некој храбар да ми објасне за што станува збор,да знам што да очекувам па може и да го гледам![]()

. И то најиронично пак, заборајв дека сум со слушалки на уши и то в крај пуштени! Прво то со столицата шо се мрдат и духов со ти излегува наеднаш, па тој со колата и пак на крајот тоа со лупата и готово, се откажвам од оваа тема ххахахахах:pos2:Аеее мајката да ви ја ебам на сите хахаахх, се зезам бе, абе леле овие клипојве ме посраа од страв!!!. И то најиронично пак, заборајв дека сум со слушалки на уши и то в крај пуштени! Прво то со столицата шо се мрдат и духов со ти излегува наеднаш, па тој со колата и пак на крајот тоа со лупата и готово, се откажвам од оваа тема ххахахахах:pos2: