Најстрашните слики и видеа на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата VaskoMK
  • Време на започнување Време на започнување
Линков го има едно 100000 пати по форумов.

Е ако де, јас го немам видено, може и некој друг го нема видено, кој го видел не мора да го отвора, кој не го видел слободно.

Е ако де, јас го немам видено, може и некој друг го нема видено, кој го видел не мора да го отвора, кој не го видел слободно.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
шекна мееееееееееееееееееееее не го бев гледал, сега го гледав сам во темната соба !!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
не дај боже лупа да земев хехехехехехехе:pos2::pos2::pos2:

навистина ме извади од памет

Ваков масакр немате видено нигде. Каки чеченци каки ирачани. :)

Еве ви ја најстрашната слика на светот
http://www.mytwinhauntsme.com/
Се работи за како тоа кога во утробата на мајката ќе умре еден од близнаците како цело време се околу нив, а најубаво може да се видат на фотографиите, земете со лупата на сајтот и погледајте ќе ги видите, 2 се.

Ма бегајте искршив тастатура кога го видов ова

Хахаха мн е добро : ))) Има тоа како лупичка на сликата, и правиш малце zoom таман да се сконцентрираш повеќе и да бараш „подлабоко“ :)
Еден другар како срипа во петокот, се плаши таков вриска се крие рипа од стол и трча накај двоседот и го гушка еден друг другар, сме се прснале од смеење :pos2:

Ваков масакр немате видено нигде. Каки чеченци каки ирачани. :)

навистина е масакр бидејќи ако е зафрканција како она со лупата и ако ми испадне нешто ќе се шекнам стварно

Ova e stvarno neobicno i interesno pustete go glasot posilno za da slusnete.

Uzivajte!

немам храброст да го гледам, а читам коментари дека стварно е scary
ај некој храбар да ми објасне за што станува збор,да знам што да очекувам па може и да го гледам:vozbud::vozbud::vozbud:

немам храброст да го гледам, а читам коментари дека стварно е scary
ај некој храбар да ми објасне за што станува збор,да знам што да очекувам па може и да го гледам:vozbud::vozbud::vozbud:

Види .. мораш да го видеш за да го разбереш .. собери некако храброст и пушти .. стварно е необјасливо ..

Аеее мајката да ви ја ебам на сите хахаахх, се зезам бе, абе леле овие клипојве ме посраа од страв!!! :@:@. И то најиронично пак, заборајв дека сум со слушалки на уши и то в крај пуштени! Прво то со столицата шо се мрдат и духов со ти излегува наеднаш, па тој со колата и пак на крајот тоа со лупата и готово, се откажвам од оваа тема ххахахахах:pos2:

Аеее мајката да ви ја ебам на сите хахаахх, се зезам бе, абе леле овие клипојве ме посраа од страв!!! :@:@. И то најиронично пак, заборајв дека сум со слушалки на уши и то в крај пуштени! Прво то со столицата шо се мрдат и духов со ти излегува наеднаш, па тој со колата и пак на крајот тоа со лупата и готово, се откажвам од оваа тема ххахахахах:pos2:

трите што ги наброја се стварно гром:vozbud::vozbud::vozbud:

Гледајте колку земени луге има мене ова да ми го направи и до него ќе легнам..

Не видов ништо страшно по сликиве и клиповиве, незнам зашо... можда ги имам претходно видено или пак очекував дека ке бидат мрачни или со вриштења

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom