Циго :D

• Креатор на темата Креатор на темата Ece
  • Време на започнување Време на започнување

Дали е монтажа?

• Да

Гласови: 29 35,4%
  • Не

Гласови: 53 64,6%

• Вкупно гласачи
    82
ИИ секоја чест:)
Што секоја чест, имал огромна помош. Можеби не е 100% монтажа, ама дека има барем 70% помош, има. И јас можам само да дувам, трактор во позадина, музиче...
Тоа што го кажа Точкест, дека човекот можел да произведува повеќе гласови одеднаш, нека е така, ама тоа е веќе нешто премногу научно, што мене воопшто не ме засега. Јас само кажав логички, дека без помош тоа не е возможно, а вие ме сфативте буквално и почнавте да ми кажувате некои научни теории. :)

П.С. Сега гледам дека има дупло повеќе гласачи за "ДА". :wink:

Што секоја чест, имал огромна помош. Можеби не е 100% монтажа, ама дека има барем 70% помош, има. И јас можам само да дувам, трактор во позадина, музиче...
Тоа што го кажа Точкест, дека човекот можел да произведува повеќе гласови одеднаш, нека е така, ама тоа е веќе нешто премногу научно, што мене воопшто не ме засега. Јас само кажав логички, дека без помош тоа не е возможно, а вие ме сфативте буквално и почнавте да ми кажувате некои научни теории. :)

Еве ти клипче што е без монтажа (значи без трактор во позадина)

и при крај слушни го кога ќе пее и ќе дава ритам во исто време.

А оригиналот е од
Побарај на youtube нешто од овој (live) па увери се

Леле по грешка гласав дека е монтажа.А зожто некои мислат дека е монтажа неми е јасно
како овој тип постојат уште илјадници.овој е ништо за некои.

Eце ај кладба у пиво дека ќе произведам 4ри различни звуци во исто време :) бива ли?

Еце, не биди проста...ова работа е стара, го прават многу луѓе, дај не се резили пред сите.

Според мене 100% монтажа а иначе дека се прозиведува повеке звуци тоа да :pirat:

Еце, не биди проста...ова работа е стара, го прават многу луѓе, дај не се резили пред сите.
ај тоа да беше еден човек а до сега што 10 луѓе гласале за тоа дека е монтажа и упорни се дека и е, луѓе дај не зезајте, развијте малце слухот

Не сум проста и дури и да грешам, не се срамам да го кажам своето мислење пред сите. Јас мислам дека не е возможно. Иако, мислам дека не сте ме сфатиле, не реков дека со различни звуци не може, јас реков дека не може тој скроз сам да ги произведува тие звуци. Има разлика. :smir:

Не сум проста и дури и да грешам, не се срамам да го кажам своето мислење пред сите. Јас мислам дека не е возможно. Иако, мислам дека не сте ме сфатиле, не реков дека со различни звуци не може, јас реков дека не може тој скроз сам да ги произведува тие звуци. Има разлика. :smir:

Епа може :smir:

Конкретно во овој клип, мислам дека има убацено звуци, не ми изгледа баш убедливо типацов.:S
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom