Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај бе што збориш. Како си залутал ти на форумов? Прво не си ја ни прочитал темата а второ истропа такви глупости како што ретко имам прочитано на форумот. Од кај па ти знаеш дали не можеш да се истуриш на некој лист кога во животот не знаеш ни името на гелот за коса да го прочиташ.vo sekoj slucaj sport.i knigata ne e losa navika ama sepak so nea nemozes da se izduvas,nervozata nemozes da ja isturis na nekoj list,a dodeka sportuvas ili posetuvas sportski natprevari sudijata ili topkata ke bide najgolemiot vinovnik i nema zasto da zalis.a dodeka si kupil nekoja kniga koja mn ti znaci i ja sakas o nervozni momenti mozes da ja napravis lom i posle 2saati da ja lepis.sepak sportot e mn dobro bidejki gi dvizis site muskuli i si vo dvizenje-a so knigata vo raka samo grbot ke te boli i nema da ti bide dobro,no sepak gi pocituvam takvite luge
Оф оф оф...АуРоРа напиша:Знам точно за кое момче зборуваш...
Вистински избор направи типот...
Нормално дека ќе избере факс кога кај нас не се живее од спорт. Ќе игра до колку, ете 30 год максимум и после што? Некој безвезе тренер ?! Не сме ние во Мкд, НБА па типот да направи светска кариера...
А вака факултет, стоматологија, и обезбедена иднина и за него, и за неговите деца... Посветла иднина. Егзистенција обезбедена...
А да сме во странство, друг е муабетот...
п.С. МОЖЕ ќе рече некој ако се занимавал со кошарка може ќе успеел во странство. Да, не велам не. Али тоа е Мноооооогу ретко. 1 на 1000.
Лично јас познавам само двајца Македонци што успеале надвор - Пандев и Панчев. Евентуално Лазаров. Еве нека се и 10. Но тоа е мнооогу малце:smir:
Е тука е проблемот кој го поставив. момчето кое има идеални предиспозиции да го работи тоа кое му се допаѓа и евентуално да успее во тоа го отфрла за да работи кај тато, кој патем ќе го плаќа и најверојатно и факултетот ќе му го заврши.
ПРВО, ОСНОВНО И ПОСЛЕДНО... Уопште не е важен “Џоче“. Важен е принципот, ме заболе за Џоче најискрено, твој другар си е, чувај си го како очи ако си паметна.Македонски синдром. Качиш глупости, непроверени. ДА не речам, лупеташ. Hic Rodos, hic saltos. ( ако треба превод кажи).
ПРВО -Ако имаш 202 цм не си по дифолт одличен кошаркар.
ВТОРО - Од кај си сигурен дека на Џоче конкретно ( момчето од Милионер) не му се допаѓа стоматологија ? ОД кај си сигурен дека САКА да игра кошарка повеќе од да биде стоматолог? Или можеби ти е другар како што ми е мене а? ИЛи можеби си лупеташ а?
ТРЕТО - Колку ти знаеш за интелегенцијата на Џоче? ФАКУЛТЕТОТ ЌЕ МУ ГО ЗАВРШИ. Дали оваа реченица личи воопшто на нешто ?! Пак ќе речам го знаеш или ?! ЛУПЕТАШ ?!
Дечкото е ЕКСТРЕМНО паметен + УЧИ + Има СУПЕР ПРОСЕК = КВАЛИТЕТЕН ДОКТОР ( а не го турка тате )
ЧЕТВРТО - Од кај си сигурен дека тате ќе го плаќа?
ТИ кажа тој ? Или пак ЛУПЕТАШ ?!?!?!
Во моментов гледам едно момче на Милионер, кој е висок 202 сантиметри но се откажал од кошарката затоа што отишол да студира. За да биде посмешен муабетот (за мене) татко ми е стоматолог па и тој студира тоа.
Прашањето ми е, дали сметате дека факултетот треба да биде пред се`, па дури и покрај фактот што (ова момче) има идеални предиспозиции за светска спортска кариера?

Мислам дека никој не чита ништоИзгледа некои од вас изгледа немаат навика да го читаат првиот пост на темата.
Дури и твојот пост елегантно сите го прескокнуваат како да е гимнастичарско козле. Сите имаат перфектна оценка од судиите за прескокнување.