Тамарче роди здраво машко дете! (3,7 кила)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што е работава, можеби се шегувате, а јас не сум сфатила, па цел филм направив. :pos: Затоа објаснете малку подобро, ве молам. :pipi:
За вакви работи нема шегување, Еце.:nenene:
Спремај куферите ако немаш обврски и идеме за Бт.
Шубаво таман мене и колоквиумот ми го одложија за утре, мх,м х мераци, ќе има :cug:

Ај да е живо и здраво малото. И за уште едно да частиш ако не пак. :hihihi:
П.С Кога ќе одите бе? И јас идам, батали и учење и се’, за кајганџиче се работи, не е играчка ова. :vozbud: :pos:

П.С Кога ќе одите бе? И јас идам, батали и учење и се’, за кајганџиче се работи, не е играчка ова. :vozbud: :pos:

Разгледај бе, мила.
Во 9 и 20 е автобусот, во 9 и 30 има воз, по сопствен избор.

Разгледај бе, мила.
Во 9 и 20 е автобусот, во 9 и 30 има воз, по сопствен избор.
Абе Битола сум јас, ко да знаев дека ќе се деси вакво нешто, дојдов порано за да си се спремам. :pos: Ќе ве чекам пред автобуска, ќе го соберам и Јове ако сака да ми прави друштво и идемооо. :vozbud: :pos:

Сега само што се вративме од болница со Димитар,бебето е супер,

Нај интересно е тоа што бебето по малце зборува и нешто гугаше: К к к ај ај га на.

п.с.А пак таткото е многу весел, на нозе не може да стои,само да го видите.

Много е убаво и јас го видов бебево. Знае и нови финти - плаче вака ...е е е е еее нее е е е!!!

Сега само што се вративме од болница со Димитар,бебето е супер,

Нај интересно е тоа што бебето по малце зборува и нешто гугаше: К к к ај ај га на.

п.с.А пак таткото е многу весел, на нозе не може да стои,само да го видите.
Да не заборави нешто?

Сликата....

Тамарче не сакаше да се слика уморена била и не изгледала добро....

breastfeedingbabylt8.jpg

Три запирка седум е за машала. Честитам на родителите, а посебно на родителката.

Знам дека некои од вас мислат дека е сеирџиска темава, ама не е...
Еве ја 2 месеци пред породување.

Image004.jpg

Уште еднаш, нек се угоде! :vozbud:

Браво за Там и за нејзиното синче. Големо да порасне :)

Истото и го посакувам и на Тикви4ка која е на пола пат.

И уште нешто, дали ќе кажат кои се татковците на нивните прекрасни дечиња?!

Јас идам во Бт за први!!!

Него,дајте до Чико да тркнеме да и однесам јас подарок од сите форумџии од Скопје :)

Тончи,ваљда мислиш на никовите на татковците? :zlo:

Да. Никови се бараат друже, никови!

Ај ќе им дадеме малку време, Там да се врати од болница, Тикви4ка да се врати од Енерџи или кај и да е излезена на скитање.

Неестата-леунка беше посетена со кило портокали.

Во добро стање се најдува, ја слушнав уште од долу на интерно кај шо се дери по сопругот оти немал клаено шеќер во кафето.
Потоа, сестрата а.к.а тетката беше фатена во МВР каде што го заверуваше детето во матичната книга на новородените.
Бебето се наоѓа во добра состојба, и уште во раните денови на својот живот жестоко потсеќа на својата мајка: се дери, се ака од смеа, гризи, корни, куби и рика на цел глас.

Новопечените родители се многу среќни што ја имаат можноста да пренесат дел од себе на приновата.

Големо да расти!

:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom