Тамарче роди здраво машко дете! (3,7 кила)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Аиде паше,и второ значи :)

Оооо, Тамарче, честито, па зар веќе се породи? Скоро ја прочитав темата каде што пишува дека си бремена, а ти веќе си се породила. Браво! Изгледа стара била темата 9 месеци, јас сум задоцнила. :) Ајде Тамарче, нека ти е живо и здраво малечкото. :)

П.С. А да не е заебанција ова случајно? Гледам во Чек Дис Аут е, а и Ејсид ставил некоја слика од бебе во јајце...Ако се заебаваш Ејсид, навистина не си токму! :kez:

П.С. А да не е заебанција ова случајно? Гледам во Чек Дис Аут е, а и Ејсид ставил некоја слика од бебе во јајце...Ако се заебаваш Ејсид, навистина не си токму! :kez:
Па мораше да се стави некоја слика да му се сневиди кај да најде сега одма од бебето, не ја пораѓаше тој :toe:

Второ? Зарем нема Тамарче 19 години??? :lud:
Па лани едно (во канта е темата)

Еце бре кај ти е смислата за хумор :pos:
Аман ќе си речат луѓето стварно е заебанција, а јас веќе организирам за бт.brm:

Еце бре кај ти е смислата за хумор :pos:
Е па, или ми исчезнала, или премногу озбилно делува темава. :toe:
Јас скоро видов една тема каде што пишува дека Тамарче е бремена, а во нејзиниот профил видов дека има 19 години. Сега одеднаш Ејсид отвара тема дека се породила, уште па дека тоа и е второ дете, а барав во членови, не можам да и го најдам профилот. На кирилица беше Тамарче, така?
Не знам што е работава, можеби се шегувате, а јас не сум сфатила, па цел филм направив. :pos: Затоа објаснете малку подобро, ве молам. :pipi:

Се чекаме утре во 09 на автобуска, за сите со кои по мсн се договарав за одење, најдобро вака јавно да се договориме. Има бус во 09:20, а возот е во 9 и пол ми се чини, ќе проверам.

Јееее! Шоубавооо

Еј, ама ме изненади веста. Баш ми е мило. Нека е здраво и живо, големо да му порасне на детето.

Едит: кој е таткото???

Ај големо да растит

според сликата штом од јајце излегло полно е со калциум :)

Еце еве слика од првото детенце - ќеркичката на Тамарче Клик

Ece и пак ако не веруваш еве ти цитат од Тамарче:
Драга,

До толку да грешам? Некогаш е побрз јазикот од умот, ама никогаш не сум го клала то на дикат, ниту пак сум дала некакво значење за да ми биди префрлено. И да, можи сама сум крива шо сум таква.

Тамара..
Гледаш и сама жали што му кажала на Ацид.

Нудам добро сочуван, машки петел... генерација, 08 и спремен за парење.

п.с.
Прв газда, добро гаражиран. Парче прави низ гетото.

Не мрчи бре, плукнат е на тебе малиот.

Како очекувате да ви пише кога е во породилно уште?
Размислувајте малку...

Леле колку е среќна, сега се слушнавме по телефон :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom