Новото Фиќо!

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Е муабетов со керките, ко пред коперација :)... Оној што е љубител на класиката и има кеш, без двоумење ке го земе (имајки во предвид дека во гаража има уште 4 возила). Некој како мене, (и да ги имам парите) ке се подума 4-5 пати, ке се предомисли 20-тина пати и ке земи некое пофамилијарно количе.

Е муабетов со керките, ко пред коперација :)... Оној што е љубител на класиката и има кеш, без двоумење ке го земе (имајки во предвид дека во гаража има уште 4 возила). Некој како мене, (и да ги имам парите) ке се подума 4-5 пати, ке се предомисли 20-тина пати и ке земи некое пофамилијарно количе.

pa ako sum ljubitel na klasika nema da se vozama vo novoto fiko. ke nabavam restavrirano fiat 500. nova farba, obnoveni hromirani delovi itn. e toa e klasika
e vakvo nekoe
p5010031am2.jpg

Супер е.Лесно е за паркирање,то е најбитно.:)

Новото Фиќо ... Ех тоа Фиќо ...

Пред врата ми е. :pipi:

Татко ми го зема на тест, денес само влегов не успеав да се повозам, утре ќе се возам и ќе се сликам.

Oчекувајте слика ... :)

Бааах воопшто не личи на старото добро фиќо:pirat:

Ајде Ливерпул нестрпливи сме :vozbud:

Знаете што дознав сеа? Имало преголема побарувачка за фиќово, FIAT неможеле да стигнат да напраат толку фиќовци колку што било потребно :vozbud:

Фиќово го начекав кај мене пред зграда еднаш. Многу е ѕверско, не е ни чудно што има голема побарувачка.

Кога ќе помислам дека старото се продаваше за 3-4000 еу???:uvo:

Ај за едно 10-20 години ќе му падне цена на 5-6000 денара. :pos:

Ај за едно 10-20 години ќе му падне цена на 5-6000 денара. :pos:
Мислев на поранешниот модел на фиќо т.е застава 750 купена во динари т.е.дм претворено во евра!Забелешката не беше за возило купено на старо туку од салон

Мислев на поранешниот модел на фиќо т.е застава 750 купена во динари т.е.дм претворено во евра!Забелешката не беше за возило купено на старо туку од салон
heh eve ti edno za 5-6000 euro.
1205dsc00054.jpg

1907dsc00049.jpg

ova mislam deka e od sv.nikole ili kao ne e ima vo sv.nikole edno vakvo slicno so neonki odozdola koa go vidov odma dobiv stomacni bolku

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom