Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.885
Немој да си пишал друг пат за Вардар ова или она. Седи си дома и гледај си телевизија, гледај да не пропуштиш и долина на воците. Може па ни на Вардар не си бил никогаш што те знам. сигурно имаш некој 8 години и без врска тресеш на темава на Вардар,
Редовен е дечкото, ете јас потврдувам:)
Иде на секој меч и Кире незнам што господ те тераше вакви киксови да се изнатересеш :icon_mrgr
Иначе јас го пропуштам за жал гостувањево поради факултетски обврски :(
И во полуфинале да влеземе, тешко дека и во тој период ќе бидам нешто послободен за толку долго гостување :(
Иначе Романциве дозволиле само 2 авотбуси па нека им е со среќа на тие што ќе одат и да донесат само радости :)
Ќе имаме и преставници од фоирумов не се секирајте...:)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Јас ке идам,дадов бр на пасош и копија од пасош,па сеа ако успеам да идам ке идам.И јас го сакам Интер,али вакво гостување некако не ми се пропушта,здравје ке гледаме снимка негде и тоа е тоа.До градот има 600км,тоа значи дека некаде 8-9 саати пат,ке биде лудо по пат... ке имам доста другари што ке носат лозова по пат така да ... :vozbud: и да очекувам победа и пласман понатаму.

П.С Кире кире... знам дека си редовен брат,сме иделе на многу утакмици,али ете твое право едно од тие 2ве ке одбереш !

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Немам намера со никој од Комити да се расправам само сакам да ја почитуваат мојата одлука колку и да не ме разбираат,поздрав со песната - И ЗА ВАРДАР СМЕ СИТЕ НИЕ,ИГРАЈ ВАРДАР ТИ ЗА НАС !!!!!!!

Член од
26 март 2011
Мислења
25
Поени од реакции
0
Вардар ќе победи и јамислам дека ќе игра и во ФИНАЛЕО

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ќе има ли повторно пренос на некоја од нашиве?

Член од
18 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
9
Јас ке одев али одложив бидејки во сабота Интер ми игра со најголемиот ривал,немој некој да ми се наљутел заради ова:smir: П.С Кај мораше баш сеа да се погоди дербито баксуз сум,ај ке има наредни гостувања!
Ова стварно не можам да го разберам, за жал многу луѓе го прават ова...

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
HAndball*8 постирај под итно линкот, не биди циција! :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ne ti treba link,prenos ke ima na MTV :tv:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Значи готово идам и јас,со тоа што ке бидеме добра багра,сите ке бидат 18+ ке направиме добра атмосфера таму.Значи 2 буса тоа некаде е околу 120 души,и некој со коли натаму што ке иде околу 140 души.Добра е таа бројка за во сала што собира 1300 луге.Се надевам на позитивен резултат,и пласман понатаму !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.885
Значи готово идам и јас,со тоа што ке бидеме добра багра,сите ке бидат 18+ ке направиме добра атмосфера таму.Значи 3 буса тоа некаде е околу 120 души,и некој со коли натаму што ке иде околу 140 души.Добра е таа бројка за во сала што собира 1300 луге.Се надевам на позитивен резултат,и пласман понатаму !
Со среќа по пат, и донесете ни го пласманот во полуфиналето :vozbud:
Инаку во Романија ќе ни судат Бугари, а делегатот е од Кипар. Убиство...

Пренос ќе врши Романската ТВ http://www.digisport.ro/program-digisport/2011-04-02 така да за линк барем немора да се секираме :)
Од каде ова дека МТВ ќе давал, или правите некои прво априлски шеги :icon_mrgr

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Само да дадеме повеке од 21 гол,тоа ке е добро,и да му тргне на Борко со одбраните.Приметив во Скопје дека не ни иде од крилните позиции,само како ни фали Стевче Алушевски !!! и од контри а и од крило ...

Kajgana Shop

На врв Bottom