Фан клуб - РК Вардар

П

Паспарту

Гостин
Египет беа у група со нас на СП у Хрватска ако не се лажам.

Денешната колку заврши да не знае некој ?
Египет беа со нас во група кога игравме прв пат на СП каде што воедно беа и тие домаќини, многу добро памтам дека на секој натпревар имаа по 30 000 публика во Каиро...

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
во куманово кога се играше требаше да се симнеме од трибина и да им ги искршиме тие 3 прста што ги креваа

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
во куманово кога се играше требаше да се симнеме од трибина и да им ги искршиме тие 3 прста што ги креваа
kaj ke se simnes koa toa skalite samo za eden mozese da se projde plus dzandarite ke napravea blokada i toa e toa gabe, da bese u kale druga pesna ke bese :)

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Вардар се засили со поранешниот играч на Металург Чурувија

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Чурувија беше тој високиот лево крило/бек што игра ?

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Да да тој,потпишал до крај на сезонава.
Исто и Дарко Јанев е вратен во Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Вардар се засили со поранешниот играч на Металург Чурувија
Добар играч. Само да видиме дали ќе ја достигне формата од ланската сезона. Се зборува дека бил во конфликт со Червар и затоа морал да си оди од Металург.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Одлично засилување :)
Мислев дека не планираме засилувања, али сепак Михајло го прибрал овој отпадок од Металург. Ме радува што дошол кај нас.
Се чека 19-ти.... :vozbud:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Одлично засилување :)
Мислев дека не планираме засилувања, али сепак Михајло го прибрал овој отпадок од Металург. Ме радува што дошол кај нас.
Се чека 19-ти.... :vozbud:
gazime na 19ti be slusaj me ispod 8 razlika ne priznaam pobeda :) inace majstorov se skaral so metalurg tamu pa si otisol i kaj nas si doe coekot taka da ocekuvam da bide zustro malce so metalueg :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
RK Vardar
од вчера е во Србија, каде денеска ќе се сретне со екипата на Црвена Ѕвезда, во понеделник со Металопластика, а во среда и четврток со екипата на Нексе од Хрватска, по што се враќа во Македонија, каде ќе ги продолжи подготовките за дуелот против ФИФ Копенхаген.

Кај овие Копенхаген немало некои промени зимава,губат од кој стигнат. Што значи дека треба чудо да се случи за да не се пласираме понатаму. Се чека 19ти :vozbud:

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Прво коло игравме со Тиквеш на почетокот...
Али сега нели се откажаа одни, па ќе бидеме слободни. После со Борец дома, па со вас во Битола...
Ќе биди интересно 3то коло со нас !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
RK Vardar
од вчера е во Србија, каде денеска ќе се сретне со екипата на Црвена Ѕвезда, во понеделник со Металопластика, а во среда и четврток со екипата на Нексе од Хрватска, по што се враќа во Македонија, каде ќе ги продолжи подготовките за дуелот против ФИФ Копенхаген.

Кај овие Копенхаген немало некои промени зимава,губат од кој стигнат. Што значи дека треба чудо да се случи за да не се пласираме понатаму. Се чека 19ти :vozbud:
Ајде да видиме како ќе изиграме со Чурувија. Ми се допаѓа што го земавме, и мислам дека не би требало да изгубиме од Копенхаген.
Се подготвува пекол во кале, и мора да го добиеме мечот со добра разлика (+8 на пример) пошто нашиве знаат на гости да изиграат како хендикепирани и да изгубат со 10 разлика...

Ќе биди интересно 3то коло со нас !!!
Искрено, мислам дека уште Пелистер неможе да ни се спротистави. Можеби ќе биде густо како во ланската година, ама Вардар победува 100% :)

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Ајде да видиме како ќе изиграме со Чурувија. Ми се допаѓа што го земавме, и мислам дека не би требало да изгубиме од Копенхаген.
Се подготвува пекол во кале, и мора да го добиеме мечот со добра разлика (+8 на пример) пошто нашиве знаат на гости да изиграат како хендикепирани и да изгубат со 10 разлика...

Искрено, мислам дека уште Пелистер неможе да ни се спротистави. Можеби ќе биде густо како во ланската година, ама Вардар победува 100% :)
Искрено мислам дека Вардар е екипа која моментално е понапред од нас но кај нас на домашен терен ретко која екипа е во предност

Kajgana Shop

На врв Bottom