- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.532
- Поени од реакции
- 29.077
Кој беше Пецаковски?Сите ги заборавам...И ме интересира остана ли типот што лани беше у ивалидска количка шо беше на штаки со коленото имаше многу проблеми играше постар играч е мислам...
Тој е Раде Стојановиќ кој заедно со другите поискусни играчи Алушевски, Макалоски и Ангеловски си заминаа бидејќи правиме подмладување на тимот. Инаку Пецаковски како и многу други играчи кои играа лани потекнува од школата на Пелистер. Младиот Битолчанец е еден од подобрите кои ги извадил Пелистер ама неговата кариера во последните неколку години како да стагнира. Лани почна одлично али закачи повреда која го следеше цела сезона. Се надевам дека оваа сезона ќе се покаже во вистинско светло. Инаку мило ми е што во тимот истотака се наоѓа Караиванов. Каков шут има типот, многу ми е жал што не напредна во Вардар, откако во Младост од Богданци правеше ршум.Кој беше Пецаковски?Сите ги заборавам...И ме интересира остана ли типот што лани беше у ивалидска количка шо беше на штаки со коленото имаше многу проблеми играше постар играч е мислам...
^ Нема везе тоа,најголем дел од играчите се како на проба во вардар,кога ќе се проверат сите на пријателските утакмици,некои од нив ќе бидат ослободени. 20тина квалитетни играчи мора да се има на располагање ако се сака да се атакува на титула.
Не потпишале сите.
Конкретно хрватот Видовиќ мислам дека уште нема договор добиено.
А за ослободување лесно е,нема место за тебе во овој тим и чао пријатно,нема некоја филозофија
Дее бе братче,нормални тренинзи,се оценува квалитетот на играчите (Шут,брзина,поставување-одбрана напад и сл ),а подоцна и на контролните натпревари се оформува целата слика за тој играч и квалитетот негов. :helou:Аха, јасно мие ! Благодарам !
А истотака во контекст на тоа дека од сите играчи пишуваше дека допрва ќе се составувал тимот во зависност кој- како ќе се покажел на припремите ( во Златибор мислам дека се )... Што всушност се тие тренинзи ? Дали некој е информиран околу тоа?
Поздрав...
Дее бе братче,нормални тренинзи,се оценува квалитетот на играчите (Шут,брзина,поставување-одбрана напад и сл ),а подоцна и на контролните натпревари се оформува целата слика за тој играч и квалитетот негов. :helou:
Тие играчи потпишаа за Вардар. Нема никој да биде избркан. Освен Видовиќ кој е дојден на подготовките и кој сеуште нема договор, другите се под договор. И таман играли имаме, нека не ве лаже таа бројка од 30-тина, бидејќи во нив спаѓаат и оние кои нема да дбијат голема шанса во првенството...
па тие се тие играчи шо ја прават таа бројка од 30,играчите од МРК Вардар кој сеуште немаат најдено нов клуб,ако го најдар ќе бидат ослободени....моментално тренираат со ВардарА кои се тие играчи кои нема да добијат голема шанса во првенството?? Јас колку што знам, во Вардар ПРО се и некои 18 годишни играчи кои беа во МРК, па ти е уште немаат потпишано договор... Што ќе се слуши со нив?
па тие се тие играчи шо ја прават таа бројка од 30,играчите од МРК Вардар кој сеуште немаат најдено нов клуб,ако го најдар ќе бидат ослободени....моментално тренираат со Вардар