Counter-Strike Steam верзија

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
Хах,стеамот го сакам највеќе шо може да играм cw,mix,fw,etc ; во секој момент :).
А јас лично многу играм 2он2 и 3он3 ; 2on2 so incognito nubot :pos2:.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
moze li nekoj poubavo da objasni so e ustvari steamov i odk aj moze da s ekupi ?

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Moze da go kupish od Arkan btw ke ti go prate po mail vo Tutunska Banka ke ti dadat uplatnica i ke dadesh 600den.. Od insomnia Mozesh isto taka e 10€

Gohan

I (L) Fußball
Член од
14 февруари 2009
Мислења
420
Поени од реакции
14
Moeto mislenje za Steam,prakticen,podobar od 1.6,nema nubitus,poveke sansi za Hs :helou:

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Ништо посебно, само што имаш избор на многу сервери и се играат буквално сите мапи... Имам Steam ама пак си играм на нашите сервери претежно. Коа има место на кајгана увек сум таму...
Море море, звукот е неспоредливо различен, исто и графика пожива е, може да се каже дека сервери има многу и нон стеам... Со стеам играм само на дет меч паблик ретко...

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
Addnejte me , ke pucame zaedno death_trigger172.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Скиновите мене ми се погрди..но се знае оргиналната верзија дека е подобра..преку стеам играм обично на фнатик дм или на некој друг и некогаш цв или миксови.

alexo187

It's strictly business.
Член од
12 септември 2008
Мислења
96
Поени од реакции
11
Скиновите мене ми се погрди..но се знае оргиналната верзија дека е подобра..преку стеам играм обично на фнатик дм или на некој друг и некогаш цв или миксови.
Тоа е зошто ги имаш Czero скиновите. Google > CS 1.6 CZ Model "Bug" Fix
@Wolver1nE секако дека не...

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Mi treba pomos okolu Stimot. Go downloadiram Steam.exe file-ot od www.steampowered.com go instaliram i na UPDATE koga treba da se napravi posle instalacijata, mi odi do 26% i ne odi poveke. Mi izleguva nekoj Error: Steam.exe (main execption) deleted file but is still there.. Ne sum siguren dali e tocno no taka nekako e.
Ako moze nekoj da mi dade pomos. Fala odnapred. :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Брат ако си го купил цдто не мора ништо да симињаш,инсталирај го цд-то и се имаш..

alexo187

It's strictly business.
Член од
12 септември 2008
Мислења
96
Поени од реакции
11
Брат ако си го купил цдто не мора ништо да симињаш,инсталирај го цд-то и се имаш..
CD неCD ги имаш Condition Zero скиновите, ако сакаш да ги имаш оригиналните 1.6 треба да го симнеш фиксот.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Ми го хакнаа претходниот стим :(
ама сеа купив нов

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
И ако те банираат треба друг јузер така?

Kajgana Shop

На врв Bottom