- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 21
Epa deteto dobro ti kazuva, so steam igranje e 100% podobro od kolku obichno igranche...:nesvest::nesvest:Hmmm..Ajde objasni go toa "bolje" ?
Epa deteto dobro ti kazuva, so steam igranje e 100% podobro od kolku obichno igranche...:nesvest::nesvest:Hmmm..Ajde objasni go toa "bolje" ?
Море море, звукот е неспоредливо различен, исто и графика пожива е, може да се каже дека сервери има многу и нон стеам... Со стеам играм само на дет меч паблик ретко...Ништо посебно, само што имаш избор на многу сервери и се играат буквално сите мапи... Имам Steam ама пак си играм на нашите сервери претежно. Коа има место на кајгана увек сум таму...
saka da kaze deka sea kupil steam:S(ili ne) pa sea se diga i se pravi "pro"Ако си про играч играј на стим, ако си нуб играј на нон стим!:smir::helou:
Тоа е зошто ги имаш Czero скиновите. Google > CS 1.6 CZ Model "Bug" FixСкиновите мене ми се погрди..но се знае оргиналната верзија дека е подобра..преку стеам играм обично на фнатик дм или на некој друг и некогаш цв или миксови.
CD неCD ги имаш Condition Zero скиновите, ако сакаш да ги имаш оригиналните 1.6 треба да го симнеш фиксот.Брат ако си го купил цдто не мора ништо да симињаш,инсталирај го цд-то и се имаш..