DotA Скриншот!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
1вс1 на Гарена :)

9zspr4.jpg

Btw кога сме кај про играчите, сте приметиле како игра Kuroky од Mouz тимот? Го мрзим зашто постојано ги победуваат MYM поради него ама дечкото е стварно ѕвер.

Одлично,одлично.

Само Dagon бе Шорти,фин убав дагон и немало да си се мачел со блејд-мејлови.
Греота да се самоубива он :)

Да видиш replay-от. Греота беше Рики. Имав Radiance и 2 blade mail и не го тепав туку сам се самоубивашe :):):):)

Знам де,не се сомневав дека си го згазил :)

Ама знаеш кој филинг е кога ќе им отидеш на рики/боне со дагон на 1ви левел (1вс1),и ќе им направиш first blood во 2ра минута:vozbud:

Kuti,mouz u posledno vreme rasturaat -.-
Ne samo radi kuroky,site se jaki -.-

Не знам зошто не ми работи скриншатот.. Кога ќе го отворам ми дава само црна слика, како да нема ништо.. дај помагајте : )

Имав дазле со 92/92 крип скор за некои 40 минути игра ( играв со спектре на страна, го оставав него да фарма а јас само харас/денај, бевме против акаша која во 50тата минута имаше ПТ, шише и 2 брасера : ), спектрето имаше владимир, манта, радианс, хот =)) )

Еве една дота што сум играл пред 5-6 саати го развив Гушот ненормално

build10.jpg

хаха, будалата направил 2 вангуарда..

Значи, видете сега. Кога работи вангуард, не ти работи втората. Значи, си потрошил 4400 голд за +500 хп и +10хп реге. ( тоа 70% да блокира 14 демиџ, не да не се брои.. ), а и немаш ПТ/БоТ, зависи од играта, ако гангувате, купуваш БоТ, ако си стоите само на страна, правил ПТ ( пт= power threads , бот=boots of travel ). Значи, прв итем на секој тенк е аватар. После тоа, може асаулт или хот, па завршува играта :)

хаха, будалата направил 2 вангуарда..

Значи, видете сега. Кога работи вангуард, не ти работи втората. Значи, си потрошил 4400 голд за +500 хп и +10хп реге. ( тоа 70% да блокира 14 демиџ, не да не се брои.. ), а и немаш ПТ/БоТ, зависи од играта, ако гангувате, купуваш БоТ, ако си стоите само на страна, правил ПТ ( пт= power threads , бот=boots of travel ). Значи, прв итем на секој тенк е аватар. После тоа, може асаулт или хот, па завршува играта :)
Арно бе ама јас да кажам оти направив Бејонд Годлајк 3-пати..

Арно бе ама јас да кажам оти направив Бејонд Годлајк 3-пати..

9-12 skor imash.
So znaci deka si u minus.
SO znaci deka ti e katastrofa skorot,za razlika od kunka.
So znaci deka ne si mozel godlajk da bidesh ni ednash.
So implicira...FAIL

Сам против 5 :) 1 мавам тројца убивам :)

WC3ScrnShot_101608_202544_01.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom