GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Дали воопшто знаеш кој е Fear? Пред колку време играш дота? Колкаво искуство имаш? Кога игравме заедно на 25 мин. Имав Radiance и БоТ и бев прв на крај во overall score. Ти крадеше убиства постојано а јас ништо не реков. Штета го немам replay-от. Малце ме нанервира со твојава изјава демек ни ти не правиш 50 крипс за 10 мин. Па кој кур си ти бе? Не вреди да реплицирам на понатамошни постови. Само ставив скриншот дека сум си скршил рекорд. Толку од мене. Постирајте ваши скриншотови.
Tuf Tuf ,se navredi

Nemav nikakva namera da te navredam.
Inace prijatele kakva vrska uopshte ima radiance i bot? Ako zborime partijata koa igrav luna ja imav pt b.fly,helm of dominator,i 10k kesh na kraj,i da,shteta so go neam replayot.
Tuku nemav namera da te navredam voopsho.Ti rekov deka ne mi ostavi vpecatok posho na nekolku momenti uopshte ne sledeshe igra,kako da ne drzish alt,imashe shansa da utepash eden so 1hit,ali najverovatno ne mu vide hp,i umre.
ALi ne e bitno.I veruj priatele nema vrska farmanjeto,i toa ke se dokaze so novava mapa.Ti praj 50 kripa za 10min ja ke praam 20 i ke iam 5-0 skor.Sho e totalno bolje nego 100 kripa za 5min -.-
I,ne,ne go znam fear,Igram 3.5 godini,isto ko ti,samo so igrav conquer 1 godina,od 6.32 do 6.52 bef neaktiven,pa malce se ubaciv.
Na 5.84b igrav aktivno,idev na turniri so lisec i mentish,pratev dota barem u mkd.
I ok e da staish skreen shot deka si skrshil rekord,zaso ja za tolku kripovi ubieni u 10min mozma da sanjam,prosek mi e 30-10,a retko idam nad prosekot,samo koa ke mi trgne so sven ili neso slicno -.-
Edit: Samo na nekoj heroi ne obrnuvaj tolku vreme na farmanje, poveke vredi da gi brkash po mapa ida gi tepash nego da farmash na lane,posho i oni se bildaat. Ok so razor,late game hero,ali so drugi heroi ne.
Rasta isfarmaj pointbuster, ciklon i boots,i dager,i dosta ti e.
Crix isfarmaj dager i BoT i dosta ti e.
Na nekoj takvi heroi batali farmanje.Ne e tvoja rabota da tepash,tvoja rabota e da se dzitnesh so ulti i da krenesh nekoj na tule [empale], i da ne umresh sekako.
Pa posle heroi kako nevermore i luna ke si ja zavrshat rabotata.
Tuku poz prijatele,otidov da spijam.Peace out <3
2edit: Samo so go primetiv boldiranoto,ne beshe mojata izjava takva, sekad sum bil tapa u kill/deny na creeps. Za mene si gospod u toj pogled.