Мажи > жени

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
уште бе ја терате темава...
вчера седнав и читав и читав и уште читав (принцезичкана или како се викаше беше во првите страни) и ми се скурчи и исклучив...:baeh::pos2:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
ROFLMAO, некој се разжести?!;) Ако, ако... Ете бар едно нешто во кое жените се подобри - да ве накурчат до максимум! Башка муабетот со смислата за хумор веќе не ви држи вода. Јиха. Шал ај бигин?

Не би сакал да оценувам твои особини, какви и да се. Сепак особинава ти е лоша. Кутриот Зевсус... Сега сваќам кој е мажот во вашата врска.
Јас? Зевсус? Врска? ААААААААААХАХХА:) Само жити мене кажи кој е мажот, така ќе има добар ремет за него:)))))) Он топик - особината ми е законнннн4еееее, хилоу? Башка шо: сФаќам;)

Темава не е за тролање а мене секако ми е поголем.
Во чек дис аут е поставена само бидејќи не може да се стави во религија, психологија, или политика и вести. Секаде ве има. Затоа у чек дис аут.
Во однос на големината, дај да не ти докажувам :)
Секаде не има бе! Ко за компирова златица или за грип да зборуваш. Дај малце почит бе сине, на што личи ова?! Нејсе - темава Е за тролање и само за тролање:) Не е белким дека најозбилно веруваш во својата супериорност над жените:) Големината во однос на кој? Мојата или на Зевсус? Ааааааааааааааахахахахахахаххахаха

Сега знаеш, да сум искрен...
Знаеш, јас сум типично машко. Чиста ариевска раса за доказ дека мажите се попаметни од жените.
Оу мај Гад! Хи минс ит! (4 шамари, штипкање по образи, плискање вода во фаца) Јеах, хи ис сириас:(

1. Машко сум
  2. Знам македонски јазик и писмо доволно добро, за да те измамам тебе и во ниту еден момент да не се посомневаш во моето потекло/мајчин јазик... А ти на албански не знаеш 2 збора да сврзеш. Ни со сврзник.
1. Оу... Кеј...:) Дали очекуваш признаница за ова? :) На извод ти пшува, доста е... Ама ако инсистираш ќе се потрудам да ти нацртам честитка со која ќе ја признаам твојата машкост! Оке;)

2. Хихи и сеа што?:) А да, ми текна - жашко си! А општо познато е дека освен машко никој не го може ова - да знае два јазика совршено/речиси-совршено. Пфффф, лејм:)

Ич не чекај, ти гарантирам дека секоја дилерка е и ороспија. Статистики и табели нема да ти покажам, а курци и палци кај Зевсус.
Јас сепак мислам дека ова генерализирање е примитивно и полно со предрасуди. И на оваа точка не се заебавам зашто стварно сметам дека треба расчистување на поимите и чистење на мозокот од ограниченост... Ај да го пробаме ова.
1, Секоја дилерка е ороспија.
2, Анастазија (аааахахаххаха) е дилерка.
Дали е Анастазија и ороспија?!

Или не важи спротивното? (и пази што збориш да не ти го викнам Зевсус:)))))))) Или, другата точка која може да се земе во предвид, дали ако зборуваме за некој дилер ќе речеме дека тој по автоматизам е и жиголо? Или предрасудава ти е на чисто „жени“ основа?

Ти твоите другари можеш да ги викаш како сакаш. Јас не сум ни Македонец, ниту пак твој другар. Ти кажав, Драги е комшијата, на погрешна врата тропаш.
Мене можеш да ме викаш Princ (во латинично писмо).
Љутви не, освен ако не сакаш да ме навредиш (ризикуваш да бидеш банирана поради директна и намерна навреда кон член, воедно и модератор) па со тоа да ме предизвикаш да те викам Касандра, нагла госпоѓица на јунакот-од-онаа-шпанска-серија-која-сигурно-многу-ја-милуваш-како-се-викаше-оној-фраерот.
Толку од машката смисла за хумор! Јеј, ај ќе те викам ако не „Owned“, може?:) Или ем си член, ем си модератор (ууууу:)))) па ќе бидам банирана за навреда?:) Викај ме како ти душа сака де, јас за разлика од некој овде сум женско и знам да крепам заебанција а да не плачам и да не тролам дека имам врски за да те банираат. ЛОЛ

Фак ту.

Мама прв пат кога ме виде така ми рекла (смајли што трепка со очињата стои тука)

Веќе не си забавен во овој дел од муабетот:(
Фак три! Јеј, летс го ту д диско нау! Пфффф
Поздрав до мама, и таа е жена:) Си и спомнал за твојата супериорност над неа, некогаш?
И даааааааааааааа, како ќе заборавев, поздрав до Драги! Хиххххихи

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Ете бар едно нешто во кое жените се подобри - да ве накурчат до максимум!
После ова, незнам зошто барате претепувањето жени да биде нелегално... :toe::pos2:

Ме мрзеше да го читам другото. Бидејќи е напишано од жена, знам дека нема поента. :tv:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
После ова, незнам зошто барате претепувањето жени да биде нелегално... :toe::pos2:

Ме мрзеше да го читам другото. Бидејќи е напишано од жена, знам дека нема поента. :tv:
Претепувањето на жени всушност Е легално и „сосема потребно“ во исламот. Ми се чини на он нет имаше едно клипче порано за тоа „Како прописно да ја исќофташ жената“ и имаше некои добри ебанки како „немој пред деца - се што си имате треба да си остане меѓу вас“ :)))
Еве, Принцот би можел да каже нешто повеќе на темата:)

За вториот дел - скру ју:))))

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Човек се нашол на суд обвинет за убиство со предумисла.
Судијата: Овде се работи за тежок деликт, крваво убиство со предумисла. Го повикувам обвинетиот во своја одбрана, а со цел да се обиде евентуално да ја ублажи казната да ја изнесе својата одбрана и олеснителните околности.
Обвинетиот: Беше глупа...морав да ја убијам
Судијата: Тоа не го сметам за олеснувачка околност. Ако не сакате остатокот од животот да го минете зад решетки морате да најдете нешто поубедливо.
Обвинетиот: Во ред ценет суде, дозволете ми да ви раскажам како беше. Жална ситуација, децата беа многу ниски. Синот 12 години висок 80 сантиметри, а оној постариот од 19 години се на се 85 сантиметри. Еден ден разговарав со жена ми и и кажав дека навистина ми е жал за нив.

- Да рече, тоа се пиринеи.
- Мислиш, Пигмеи – и реков
- Не одврати таа, пигмеи се она што го имаме под кожа и поради што поцрнуваме во лето.
- Не тоа е пигмент, забележав.
- Не, одврати таа, пигмент е тоа на кое пишувале старите римјани.
- Побогу жено, тоа е пергамент.
- Не пергамент е кога некој ќе прочита или прикаже само дел од некое дело.

Обвинетиот: Почитуван суде, претпоставувате дека немав воља да и објаснува, дека се работи за фрагмент. Отидов на троседот, легнав и почнав да читам весници. Набргу дојде мојата жена со книва во рацете, ја отвори и почна нешто да чита.

- Душо гледај: “Сончевата тераса од рачна торба била учителка од макрото 15“.
Ја земав книгата, ја погледнав и и реков:
- Драга моја, ова е книга на француски јазик и тука пишува ...La Marquise de pompadour est la Maitresse” а тоа значи дека Маркизата Помпадур му била љубовница на Луј 15ти.
- Не рече таа- мора да се преведе буквално. La Marquise е сончева тераса, Pompadour е рачна торба, La Maitresse е учителка, а Louis XV е макро. И потоа продолжи- јас тоа сигурно го знам, не џабе земав часови по француски и вежби со својот легионер.
- Веројатно мислиш на лекторот.
- Не, лектор е еден грчки херој.
- Тоа беше хектор и беше Тројанец.
- Не, Хектор е мерка за површина.
- Мерка за површина е хектар.
- Не, хектар е пијалок на Боговите.
- Жено тоа е нектар.
-Не, тоа е река во јужна Германија.
- Таа река се вика Некар.
-Не знаеш ти ништо, јас уште како мала пеев во дуо за реката Нектар
-Си пеела во дует.
- Не дует е кога играат Барселона и Милан

Обвинетиот: Почитуван суде....тогаш земав чекан и ја опнав по глава. Конечно замолчи.

Судијата: Пресуда: “Обвинетиот се ослободува, јас би ја опнал уште кај Хектор“

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
жена на што асоцира на нешто досадно:smir:
зошто мувата е женски род дека е досадна.

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
lele onaa malana...princeza .....
dajte igla...jajcava mi se otekoa
:)
neverovatno ali istinito
hahaha

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
И уште еден факт дека жените не можат без нас... На англиски за Маж се вика Man, за жена Woman ... Доколку би останале женските без "man", кутрите би се викале само "Wo" :) :)

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
И шо сеа ќе се убедуваме кои се попаметни.
Вие со мозокот сте малце назад,созревате т.е почнувате да созревате накај 16-17 год. макар и таму не сте нешто нај нај.
И од кај дознавте дека сте попаметни?Се вадите со Никола Тесла:kesa:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
И шо сеа ќе се убедуваме кои се попаметни.
Вие со мозокот сте малце назад,созревате т.е почнувате да созревате накај 16-17 год. макар и таму не сте нешто нај нај.
И од кај дознавте дека сте попаметни?Се вадите со Никола Тесла:kesa:
еве се јави една мува:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom