ROFLMAO, некој се разжести?!
Ако, ако... Ете бар едно нешто во кое жените се подобри - да ве накурчат до максимум! Башка муабетот со смислата за хумор веќе не ви држи вода. Јиха. Шал ај бигин?
Не би сакал да оценувам твои особини, какви и да се. Сепак особинава ти е лоша. Кутриот Зевсус... Сега сваќам кој е мажот во вашата врска.
Јас? Зевсус? Врска? ААААААААААХАХХА
Само жити мене кажи кој е мажот, така ќе има добар ремет за него
))))) Он топик - особината ми е законнннн4еееее, хилоу? Башка шо: сФаќам
Темава не е за тролање а мене секако ми е поголем.
Во чек дис аут е поставена само бидејќи не може да се стави во религија, психологија, или политика и вести. Секаде ве има. Затоа у чек дис аут.
Во однос на големината, дај да не ти докажувам
Секаде не има бе! Ко за компирова златица или за грип да зборуваш. Дај малце почит бе сине, на што личи ова?! Нејсе - темава Е за тролање и само за тролање
Не е белким дека најозбилно веруваш во својата супериорност над жените
Големината во однос на кој? Мојата или на Зевсус? Ааааааааааааааахахахахахахаххахаха
Сега знаеш, да сум искрен...
Знаеш, јас сум типично машко. Чиста ариевска раса за доказ дека мажите се попаметни од жените.
Оу мај Гад! Хи минс ит! (4 шамари, штипкање по образи, плискање вода во фаца) Јеах, хи ис сириас
- Машко сум
- Знам македонски јазик и писмо доволно добро, за да те измамам тебе и во ниту еден момент да не се посомневаш во моето потекло/мајчин јазик... А ти на албански не знаеш 2 збора да сврзеш. Ни со сврзник.
1. Оу... Кеј...
Дали очекуваш признаница за ова?
На извод ти пшува, доста е... Ама ако инсистираш ќе се потрудам да ти нацртам честитка со која ќе ја признаам твојата машкост! Оке
2. Хихи и сеа што?
А да, ми текна - жашко си! А општо познато е дека освен машко никој не го може ова - да знае два јазика совршено/речиси-совршено. Пфффф, лејм
Ич не чекај, ти гарантирам дека секоја дилерка е и ороспија. Статистики и табели нема да ти покажам, а курци и палци кај Зевсус.
Јас сепак мислам дека ова генерализирање е примитивно и полно со предрасуди. И на оваа точка не се заебавам зашто стварно сметам дека треба расчистување на поимите и чистење на мозокот од ограниченост... Ај да го пробаме ова.
1, Секоја дилерка е ороспија.
2, Анастазија (аааахахаххаха) е дилерка.
Дали е Анастазија и ороспија?!
Или не важи спротивното? (и пази што збориш да не ти го викнам Зевсус
))))))) Или, другата точка која може да се земе во предвид, дали ако зборуваме за некој дилер ќе речеме дека тој по автоматизам е и жиголо? Или предрасудава ти е на чисто „жени“ основа?
Ти твоите другари можеш да ги викаш како сакаш. Јас не сум ни Македонец, ниту пак твој другар. Ти кажав, Драги е комшијата, на погрешна врата тропаш.
Мене можеш да ме викаш Princ (во латинично писмо).
Љутви не, освен ако не сакаш да ме навредиш (ризикуваш да бидеш банирана поради директна и намерна навреда кон член, воедно и модератор) па со тоа да ме предизвикаш да те викам Касандра, нагла госпоѓица на јунакот-од-онаа-шпанска-серија-која-сигурно-многу-ја-милуваш-како-се-викаше-оној-фраерот.
Толку од машката смисла за хумор! Јеј, ај ќе те викам ако не „Owned“, може?
Или ем си член, ем си модератор (ууууу
))) па ќе бидам банирана за навреда?
Викај ме како ти душа сака де, јас за разлика од некој овде сум женско и знам да крепам заебанција а да не плачам и да не тролам дека имам врски за да те банираат. ЛОЛ
Фак ту.
Мама прв пат кога ме виде така ми рекла (смајли што трепка со очињата стои тука)
Веќе не си забавен во овој дел од муабетот
Фак три! Јеј, летс го ту д диско нау! Пфффф
Поздрав до мама, и таа е жена
Си и спомнал за твојата супериорност над неа, некогаш?
И даааааааааааааа, како ќе заборавев, поздрав до Драги! Хиххххихи